ΠΡΟΣΟΧΗ

Συζήτηση με θέμα ΠΡΟΣΟΧΗ, που ξεκίνησε από Isidoros, στο Forum 'Γενικά για Ιθαγενή Πουλιά - Υβρίδια' του PetBirds, 18 Φεβ 2009.

  1. Isidoros

    Isidoros PB New Member

    Επειδή στο βωμό του χρήματος θυσιάζονται όλα,επειδή οι καιροί που διανύουμε και αυτοί που πρόκειται να έρθουν είναι δύσκολοι(λόγω οικονομικής κρίσης),και επειδή η καρδερίνα πλέον είναι ένα ζωντανό πλασματάκι που ολοένα πουλάει προσέχτε.Σε πετ φίλου μου παρουσιάσθηκε κάποιος που παρουσιάζοντας στο κινητό του φωτογραφίες από το internet μεταλλαγμένων καρδερίνων για δικές του τις πουλάει σε τιμή ακριβή μεν αλλά αρκετά προσιτή.Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να φέρει κάποια πουλιά να τα δούμε άρχισε να μασάει τα λόγια του.Όλο αυτό μου θύμισε την ιστορία του τύπου που πουλούσε μέσω internet ένα κουτί xbox για 100 ευρώ.Στο τέλος αυτός που το αγόρασε,αγόρασε μόνο το κουτί.Γι αυτό προσέχτε.
     
  2. Eυχαριστούμε Ισίδωρε, εμείς εδώ μέσα, όπως γνωρίζεις, είμαστε ενημερωμένοι, επιφυλακτικοί με τα διάφορα pet, ρωτάμε πριν αγοράσουμε, επικοινωνούμε με εκτροφείς κλπ. Και δε χάνουμε ευκαιρία να τα αναφέρουμε & σε άλλους! Με αυτούς τους άλλους, τους απ'εξω, μη προ-ιδεασμένους τι γίνεται??? Αυτοί πώς θα προφυλαχθούν, πώς θα προσέξουν...
     
Φόρτωση...