ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ PC ΜΑΣ 23.05.07

Συζήτηση με θέμα ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΝΕΟΣ ΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ PC ΜΑΣ 23.05.07, που ξεκίνησε από integrator, στο Forum 'Chit Chat' του PetBirds, 23 Μαϊ 2007.

 1. integrator

  integrator PB New Member

  ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !
  Παρακαλώ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε αλληλογραφία μέσω internetόπως Yahoo, Hotmail, AOLκτλ. Η πληροφορία κυκλοφόρησε από την Microsoftκαι την Norton.
  Παρακαλώ στείλτε την σε όλους όσους γνωρίζετε και έχουν πρόσβαση στο Internet.
  Ίσως λάβετε ένα φαινομενικά άκακο e-mailμε παρουσίαση Πάουερ Πόιντ (PowerPoint) και τίτλο " Lifeisbeautiful. pps ". Εάν το λάβετε, μην ανοίξετε το επισυναπτόμενο του για κανένα λόγο και διαγράψτε το αμέσως. Εάν ανοίξετετο αρχείο, ένα μήνυμα θα εμφανισθεί στην οθόνη σας λέγοντας : " Itistoolatenow, yourlifeisnolongerbeautiful", δηλαδή : ‘ Τώρα πια είναι αργά, η ζωή σας δεν είναι πλέον όμορφη’, ως επακόλουθο θα χάσετε τα πάντα στον υπολογιστή σας και το άτομο που σας το έστειλε θα αποκτήσει πρόσβαση στο όνομά σας, στο e-mailσας, και στο κωδικό ασφαλείας σας. Αυτός είναι νέος ιός ! ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ.
  OAOLεπιβεβαίωσε ήδη την σοβαρότητα και τα προγράμματα antivirus δεν είναι ικανά να τον καταστρέψουν. Ο ιός δημιουργήθηκε από έναν χάκερ ο οποίος αυτοαποκαλείται " lifeowner ". ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ !
  ------------------------------------------------------------------------------------------
  Φιλικά
  Γιάννης
   
Φόρτωση...