Ο Dewey ξεκούραστες και απολαμβάνοντας το βράδυ

Συζήτηση με θέμα Ο Dewey ξεκούραστες και απολαμβάνοντας το βράδυ, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Φωνές Πουλιών, Βίντεο, Φωτο' του PetBirds, 10 Φεβ 2009.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Ο Dewey είναι πάντα ευχαριστημένοι. Απόψε δαπάνησε κάποιο χρόνο για την playstand. Επίσης, πέταξαν αρκετές φορές. Ωστόσο, δεν θα πετάξουν όταν είχα την κάμερα.

  Επίσης, ένα πολύ νευρικό Κάρλος κάνει μια εμφάνιση. Ο Κάρλος ήταν κακό απόψε και δεν θα φάει το δείπνο. Τέλος, έφαγε το δείπνο στις 20:30. Αυτός κατάλαβε ότι εγώ δεν πρόκειται να του δώσει μια ειδική θεραπεία.

   
 2. Jamie αυτό το βίντεο ήταν το τέλειο με τις δύο συμπάθειες μου. Ο Dewey πάντα όμορφος.Τι έπαθε ο Κάρλος απόψε και ήταν νευρικός; :confused:
   
 3. jamieo

  jamieo PB Member

  Νομίζω ότι η κάμερα τον κάνει νευρικό. Επίσης, είναι λίγο ντροπαλός, όταν βλέπει εμένα να σταθεί κανείς. Αν Γονάτισε δίπλα του, δεν έχει τρακ. Δεν ξέρω τι προκαλεί αυτήν τη συμπεριφορά. Από τότε που ήταν ένας ενήλικας, όταν τον έφεραν στο σπίτι. Ωστόσο, έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Για πολλούς μήνες, δεν ήθελε να αγγίξει. Ήταν φόβο όλων των ανθρώπων. Τώρα, όμως, είναι πολύ καλός μου φίλος.
   
 4. O Dewey είναι πολύ όμορφος και όλο ενέργεια! Τι τρώει με τόση όρεξη; Και ο Κarlos πολύ συμπαθητικός! Ευχαριστούμε που μας θυμάσαι Jamieo! Να τα χαίρεσαι, να περνάτε όμορφα!
   
 5. jamieo

  jamieo PB Member

  Dewey ήταν τρώει νέκταρ. είναι μια ειδική τροφή για lorikeets. αυτός τρώει κάθε σταγόνα! :D
   
 6. Του αρέσει το νέκταρ, του κάνει και καλό! Να είσαι καλά Jamieo να τα φροντίζεις και να τα χαίρεσαι! Ευχαριστώ!
   
 7. Να τον χαιρεσαι τον παπαγαλο σου.Σφυζει απο υγεια και ειναι πολυ ευτυχισμενος!
   
 8. jamieo

  jamieo PB Member

  Ευχαριστώ! Είναι σίγουρα μία πολύ χαρούμενος παπαγάλος. Είμαι σε θέση να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν.
   
 9. :)Τα βιντεο που βαζεις Jamie με κανουν να χαμογελω βλεποντας ποσο χαρουμενα και υγιη πουλια εχεις!Ειναι τυχερα, να τα χαιρεσαι!
   
 10. jamieo

  jamieo PB Member

  Ευχαριστώ! Αύριο, Ντιούι θα πάει να δει ο κτηνίατρος. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά. Dewey θα συμπεριφέρθηκε καλά κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...