Παρουσίαση Ο Πύραυλος νεοσσός το 2006

Συζήτηση με θέμα Ο Πύραυλος νεοσσός το 2006, που ξεκίνησε από Stfns, στο Forum 'Γενικά για Καναρινια' του PetBirds, 23 Αυγ 2014.

 1. Stfns

  Stfns PB Member

  ο Πύραυλος είναι το γηραιότερο καναρίνι που έχω σήμερα ηλικίας 8 ετών. Γεννήθηκε Μάιο του 2006. IMG_0101.JPG
   
 2. misalouris

  misalouris PB Moderator Staff Member

  Κι αφού γλύτωσε από γλάρους κλπ.... θα ζήσει δοξασμένος για πολλά ακόμη χρόνια.... Πάντως κρατάει θέση λες και είναι έτοιμος για εκτόξευση..χα χα χα
   
 3. EiriniKt

  EiriniKt PB Member

  Φατσα ο Πυραυλος χαχαχα :p
   
 4. giannis.kirp.

  giannis.kirp. PB Member

  πανέμορφο
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Σ αυτή την ηλικία είναι τόσο ασχημούλικα αλλά τόσο γλυκά! Και μετά μεγαλώνουν και γίνονται πανέμορφα! Να τον χαίρεσαι και εύχομαι να τα εκατοστήσει (καναρινίσια :p ) ο φιλαράκος σου! Τον έχεις ζευγαρώσει ποτέ??
   
 6. Stfns

  Stfns PB Member

  Όχι γιατί όταν έδωσα τα λευκά και τα υπόλοιπα αδέλφια του κράτησα μόνο αυτόν και τον αδελφό του. Δεν κράτησα κανένα θηλυκό. Και άντε να βρεις καλά θηλυκά.....
   
 7. grekosdx

  grekosdx PB New Member

  Να σου ζήσει! Είδα πρόσφατη φωτό σε άλλο άρθρο σου και είναι όμορφο πουλί, όντως! Δεν έχω το "ψώνιο" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) των καθαρόαιμων ή ειδικά ράτσας κλπ... Μου αρέσουν που είναι πολύχρωμα, υγιή και που κελαηδάνε όμορφα! Και αυτό το καναρίνι, είναι όμορφο!
   
 8. Stfns

  Stfns PB Member

  Και καλά κάνεις! Εξ' άλλου τα κοινά, κατά γενική ομολογία, είναι περισσότερο ανθεκτικά σε ασθένειες σε σχέση με τα καθαρόαιμα. Εκτός αυτού η φύση είναι ο καλύτερος καλλιτέχνης όταν ζευγαρώνεις δύο κοινά, καθώς οι χρωματισμοί που μπορεί να προκύψουν είναι άπειροι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ο τύπος φτερώματος, κάτι που ισχύει για όλα τα καναρίνια καθαρόαιμα και μη, ώστε να πάρεις όμορφα πουλιά.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...