Παρουσίαση Ο Πύραυλος νεοσσός το 2006

Συζήτηση με θέμα Ο Πύραυλος νεοσσός το 2006, που ξεκίνησε από Stfns, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 23 Αυγ 2014.

 1. ο Πύραυλος είναι το γηραιότερο καναρίνι που έχω σήμερα ηλικίας 8 ετών. Γεννήθηκε Μάιο του 2006. IMG_0101.JPG
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Κι αφού γλύτωσε από γλάρους κλπ.... θα ζήσει δοξασμένος για πολλά ακόμη χρόνια.... Πάντως κρατάει θέση λες και είναι έτοιμος για εκτόξευση..χα χα χα
   
 3. EiriniKt

  EiriniKt PB Member

  Φατσα ο Πυραυλος χαχαχα :p
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Σ αυτή την ηλικία είναι τόσο ασχημούλικα αλλά τόσο γλυκά! Και μετά μεγαλώνουν και γίνονται πανέμορφα! Να τον χαίρεσαι και εύχομαι να τα εκατοστήσει (καναρινίσια :p ) ο φιλαράκος σου! Τον έχεις ζευγαρώσει ποτέ??
   
 5. Όχι γιατί όταν έδωσα τα λευκά και τα υπόλοιπα αδέλφια του κράτησα μόνο αυτόν και τον αδελφό του. Δεν κράτησα κανένα θηλυκό. Και άντε να βρεις καλά θηλυκά.....
   
 6. Να σου ζήσει! Είδα πρόσφατη φωτό σε άλλο άρθρο σου και είναι όμορφο πουλί, όντως! Δεν έχω το "ψώνιο" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) των καθαρόαιμων ή ειδικά ράτσας κλπ... Μου αρέσουν που είναι πολύχρωμα, υγιή και που κελαηδάνε όμορφα! Και αυτό το καναρίνι, είναι όμορφο!
   
 7. Και καλά κάνεις! Εξ' άλλου τα κοινά, κατά γενική ομολογία, είναι περισσότερο ανθεκτικά σε ασθένειες σε σχέση με τα καθαρόαιμα. Εκτός αυτού η φύση είναι ο καλύτερος καλλιτέχνης όταν ζευγαρώνεις δύο κοινά, καθώς οι χρωματισμοί που μπορεί να προκύψουν είναι άπειροι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ο τύπος φτερώματος, κάτι που ισχύει για όλα τα καναρίνια καθαρόαιμα και μη, ώστε να πάρεις όμορφα πουλιά.
   
Φόρτωση...