Ολοκληρώθηκε η Επιμορφωτική Συνάντηση του PettBirds (18/5/16)

Συζήτηση με θέμα Ολοκληρώθηκε η Επιμορφωτική Συνάντηση του PettBirds (18/5/16), που ξεκίνησε από Stavros, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 20 Μαϊ 2016.

 1. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική συνάντηση του PettBirds που διεξήχθη την Τετάρτη 18 Μαΐου του 2016.

  Η συνάντηση αυτή είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, πάνω σε ένα από τα θέματα του κοινού μας ενδιαφέροντος, της φροντίδας των πουλιών και ήταν η πρώτη μας αυτού του είδους συνάντηση. Ως τέτοια λοιπόν, επιλέξαμε να γίνει σε σχετικά κλειστό κύκλο, χωρίς ενημερώσεις εκτός του PetBirds (το θέμα της συζήτησης και οι ενημερώσεις δεν ήταν ορατές ούτε καν στους επισκέπτες του PetBirds), προκειμένου να ανακαλύψουμε το βαθμό του ενδιαφέροντος των μελών φίλων μας, αλλά και τυχόν δυσκολίες που θα μπορούσαν να υπάρξουν στη διοργάνωση της, έστω και σε αυτήν τη μικρή κλίμακα.

  Είμαστε χαρούμενοι που έμειναν ευχαριστημένοι όλοι οι συμμετέχοντες. Πλέον, έχουμε μια γνώση των δυσκολιών, των αναγκών και των λεπτομερειών, που αν προβλεφθούν μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο στο μέλλον, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

  Ευχαριστούμε (και εγώ προσωπικά) όλους όσοι βρέθηκαν στη συνάντηση καθώς και τον Μάκη mgerom που ήταν ο εισηγητής αυτό του σεμιναρίου - ομιλίας, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στο χώρο, συνεχίζει να προσφέρει με την ίδια διάθεση.

  Εδώ θα βρείτε ένα αρχείο pdf που περιέχει τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση, για να μπορούμε να ενημερωθούμε για και όσοι δεν είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε σε αυτήν.

  Κατεβάστε το αρχείο pdf.
  Δείτε τη συζήτηση που προηγήθηκε της συνάντησης.
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Συγχαρητήρια σε όλους!
  Στο PetBirds κι εσένα προσωπικά, τον κ. Μάκη αλλά και στους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
  Ειδικά εσένα σ' ευχαριστούμε πολύ για τον ποιοτικό χώρο που μας φιλοξενείς και τον κ. Μάκη για τις πολύτιμες γνώσεις του που μας προσφέρει απλόχερα και την ασφάλεια που μας κάνει να νοιώθουμε όταν μας συμβουλεύει.
  Προσβλέπουμε σε συνέχιση :)
   
 3. Panagiota.

  Panagiota. PB Known Member

  Εύχομαι πάντα επιτυχίες!!! Τόσο σε σας κύριε Μάκη mgerom που η βοήθεια σας σε όλους μας είναι πολύτιμη και χαιρόμαστε που βρίσκεστε δίπλα μας και μας μεταφέρετε απλόχερα τις γνώσεις σας, όσο και σε σένα Σταύρο που δημιούργησες ένα χώρο με τόση αγάπη για τα κατοικίδια μας και υπάρχουν καταγεγραμμένες πάμπολλες πληροφορίες που μας βοηθούν καθημερινά . Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!
   
 4. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Όταν οι πληροφορίες τροφοδοτούν τις σκέψεις και επιλύουν σύνθετα προβλήματα στην εκτροφή των καναρινιών χρώματος τότε η προσπάθεια στέφεται με επιτυχία.
  Όταν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις είναι εξειδικευμένες στοχεύουν στην κάλυψη κάθε κενού γνώσεων πάνω στο δύσκολο κομμάτι των πτηνών, τότε γίνεται ιδανικό.
  Όταν τώρα όλα αυτά βγαίνουν από το στόμα ανθρώπων όπως του mgerom που αφιέρωσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους σ' αυτά τότε δεν μπορεί παρά όσοι παρευρέθησαν να θεωρούνται τυχεροί κι εμείς που παρουσιάζαμε άτυχοι.
  Εύχομαι στο μέλλον να σταθώ πιο τυχερός...
  Μπράβο στον εισηγητή, στο petbirds και στους συμμετέχοντες.
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Εγώ έχω απλά να πω πως ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά σας ευχαριστώ που μπορώ να ενημερωθώ και απ το PC μου!!!
  Και αυτές οι συναντήσεις να γίνονται πιο συχνά!! :D

  Ευχαριστούμε Stavros !! Ευχαριστούμε Κύριε Μάκη mgerom !!!! Ευχαριστούμε για όλα!!

  Τώρα με συγχωρείτε πάω να διαβάσω τις διαφάνειες.. :p
   
 6. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Δεν έχω καναρίνια αλλά ζήλεψα πραγματικά διαβάζοντας την παρουσίαση του Μάκη! Συγχαρητήρια και να το επαναλάβετε! Υπάρχει κόσμος με πολλή γνώση στο χώρο που έχει τη διάθεση να τη μοιραστεί κι αυτό κάνει το χόμπι ακόμη πιο ωραίο.
   
 7. Deukalion

  Deukalion PB Active Member

  Να ρωτήσω και εγώ αυτό το pdf της παρουσίασης είναι το ίδιο με αυτό που είχε ανεβάσει ο κύριος Μάκης εδώ αλλά μέσω facebook πρίν ένα δύο μήνες απο το σεμινάριο της ΑΛΟΠ;
  εδώ https://petbirds.gr/threads/Το-χρώμα-στα-καναρίνια-μας-σεμινάριο-ΑΛΟΠ.26332/#post-313383
  επειδή δεν έχω fb ποτέ δεν είδα το περιεχόμενο εκείνου του αρχείου.
   
 8. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  Ναι .! Με μικροβελτιώσεις. ;)
   
 9. Deukalion

  Deukalion PB Active Member

  Τέλεια,γιατί το είχα καημό που δεν είχα δεί το πρώτο.:thumbsup:
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...