Οι γιατροί δεν έδωσαν τόση βάση για την περίπτωσή μου

Συζήτηση με θέμα Οι γιατροί δεν έδωσαν τόση βάση για την περίπτωσή μου, που ξεκίνησε από melagio80, στο Forum 'Γενικές συζητήσεις για πουλιά' του PetBirds, 9 Μαϊ 2016.

 1. melagio80

  melagio80 PB Member

  Ναι! Να πω όμως έχω πάει και τον Πριμο και δεν έδειξε την ίδια αδιαφορία όπως τότε. Γιατί και οι δύο γιατροί νομίζω δεν έδωσαν τόση βάση όσο έπρεπε.
   
 2. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Εγώ έχω τελείως άλλα άποψη για τον Κονταδάκη.. πήγα την Μελίνα με το στραβό ποδαράκι και με κράτησε μέσα 20 λεπτά να μου μιλάει για τα καναρίνια την φροντίδα τους και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για το ποδαράκι της. Και τελικά δεν μου πήρε τίποτα από λεφτά..
   
 3. ...η γιατί κάτι παραπάνω έβλεπαν, δηλ ότι δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά....λέω εγώ τώρα, θα έπρεπε πάντως να σε προειδοποιήσουν. Σου είπαν δηλ πως η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που ίσως να μην τα καταφέρει το πουλί;;;
   
 4. melagio80

  melagio80 PB Member

  Μα ναι!!! Αυτό λέω κι εγώ. Το χειμώνα πήγα τον Πριμο γιατί παραλίγο να φουρκιστει και τον ξεψαχνιασε! Μας κράτησε κανένα μισάωρο και μου εξήγησε τι γίνεται όταν γίνεται κάτι τέτοιο στα πουλιά και τι στους ανθρώπους.
  Δεν ξέρω,ίσως ήταν γραφτό να μη ζήσει ο Παπιος. Ίσως να ήταν από την αρχή μη αναστρεψιμη η κατάσταση.

  Σισσυ και οι 2 μου είπαν ότι δε βλέπουν κάτι και ότι πρέπει να το κοψω το ράμφος. Μα την Παναγία,το ίδιο άκυρο και από τους δύο. Εγώ απλά είδα πως δεν είναι καλά με το απλό κούνημα της ουράς του όταν ανεπνεε
   
 5. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Μάλλον, τότε οι κτηνίατροι και όλοι οι γιατροί αποφεύγουν. Δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν και μοιάζουν περίεργοι...
   
 6. melagio80

  melagio80 PB Member

  ΘΑ δεχομουν να μου έλεγαν πως δεν έχει επιστροφή. Η ας το παλεψουμε
   
 7. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Κι εγώ αλλά κρίνουν με τα ποσοστά συμπεριφορών . Τέλος πάντων, είναι η τύχη και η ατυχία ως συγκυρίες που δυστυχώς οδηγούν καμιά φορά τα πράγματα.
   
 8. melagio80

  melagio80 PB Member

  Πόνεσε πολύ,δεν τον έχω ξεχάσει. Όμως τώρα έχω τον Πριμακο μου.
   
Φόρτωση...