Νεοσσοί 35 ημερών φιλιούνται;

Συζήτηση με θέμα Νεοσσοί 35 ημερών φιλιούνται;, που ξεκίνησε από Dimitris.P, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 5 Αυγ 2015.

 1. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλημέρα σε όλη την παρέα !! σήμερα το πρωί ,κατά την τακτική περιποίηση γωνιών και νεοσσών παρατήρησα τους 2 από τους 3 νεοσσούς να κάνουν κάτι με τα ράμφη τους..φιλιούνται ίσως;; αν ναι,τότε πρέπει να τα χωρίσω;; αν όχι,τότε πόσο καιρό να τα έχω ακόμη μαζί;;
  Να σημειώσω εδώ βέβαια πως οι νεοσσοί είναι μόνοι τους πλέον στη ζευγαρώστρα και οι γονείς σε άλλο κλουβί..
  Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων..καλή μας μέρα!!
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Οι νεοσσοί πρόσφατα απογαλακτίστηκαν...
  Συνεπώς κάθε τέτοια προσομοιώσει μπορεί να ερμηνευτεί είτε σαν παιχνίδι, είτε σαν προσπάθεια να θυμηθούν τα βρεφικά τους ή τέλος πάντων κάτι παρόμοιο.
  Φυσικά δεν είναι ανησυχητικό....
   
 3. theodr

  theodr PB Member

  Απολαυσε τις στιγμες που σου χαριζουν. Ειναι απολυτα φυσιολογικο.
   
 4. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά!!μαζί σας και γω μαθαίνω..ειλικρινά πολύτιμο!!
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Αν και όχι για το λόγο που αναφέρεις, μπορείς εφόσον θέλεις εσύ να τα χωρίσεις. Διαφορετικά, μπορείς να τα έχεις μαζί μέχρι και τον Οκτώβριο που θα καθαρίσει και το φύλο τους. Όλα αυτά βέβαια εφόσον δεν υπάρχουν τσακωμοί.
   
 6. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  σ'ευχαριστώ Σταύρο για τις συμβουλές σου..πολύ χρήσιμες και κατά 99% αυτό θα κάνω: θα τα κρατήσω μαζί μέχρι τον Οκτώβριο. Το 1% το αφήνω σε περίπτωση τσακωμού!! το φύλο των μικρών μου; 2 αρσενικά και 1 θηλυκό (με απόλυτη επιφύλαξη λόγω του ότι είναι μόλις 35 ημερών).
  και πάλι..ευχαριστώ πολύ!!
   
 7. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  έχεις δίκιο,φίλε Κώστα!! απόλυτο δίκιο!! πρέπει να αφήσω στην άκρη το άγχος αν τα κάνω όλα σωστά γιατί πλέον είμαι μέλος μιας τρομερής παρέας με δυνατές(βάσει εμπειριών)γνώσεις πάνω σε ότι αφορά τους μικρούς μας αγγέλους..τα ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ!! πλέον δεν είμαι μόνος ..έχω όλους εσάς στο πλευρό μου!! ώρα να αρχίσω να απολαμβάνω την καθημερινή τους ανάπτυξη και να χαίρομαι!!
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Όπως είπαν τα παιδιά απολύτως φυσιολογικό και λένε επίσης ότι τέτοια μικρά που αλληλοταίζονται γίνονται πολύ καλοί γονείς όταν έρθει η ώρα να ταίσουν τα μικρά τους! ;)
   
Φόρτωση...