Να βάλω τα πουλιά μαζί;

Συζήτηση με θέμα Να βάλω τα πουλιά μαζί;, που ξεκίνησε από Θανάσης Κριαράς, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 14 Φεβ 2016.

misalouris
Best Answer misalouris, 14 Φεβ 2016
Πρέπει να περάσεις τα θηλυκά στους χώρους που θα γίνουν ζευγάρια και λίγες μέρες μετά τα αρσενικά με χώρισμα. 'Όταν αρχίσουν να ετοιμάζουν φωλιές ...... Ολόκληρο το Post
 1. Καλησπέρα ξεκινάω σιγά σιγά την αναπαραγωγή τα αρσενικά μου είναι έτοιμα πυρωμένα και τα θηλυκά μου θέλουν λιγάκι ακόμη τι πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να βαλω τα θηλυκά με το χώρισμα στην ζευγαρωστρα και να βλέπονται με το αρσενικό η να περιμένω να ειναι απολύτως έτοιμα και αυτα και να τα βαλω μετά? Τα θηλυκά τα εχω σε κλουβα!
   
 2. Best Answer:
  Post #308743 by misalouris, 14 Φεβ 2016
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ψήφοι: 1
  Πρέπει να περάσεις τα θηλυκά στους χώρους που θα γίνουν ζευγάρια και λίγες μέρες μετά τα αρσενικά με χώρισμα.
  'Όταν αρχίσουν να ετοιμάζουν φωλιές ... τραβάς το χώρισμα και καλή επιτυχία
   
 4. Έχω τα αρσενικά μέσα στα κλουβιά από την προετοιμασία δεν μπορώ να βαλω και τα θηλυκά μέσα με το χώρισμα και να το κάνω αυτο?
   
 5. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Εντάξει ...
  Καλή επιτυχία
   
 6. Να ειστε καλά κύριε Γιάννη και σας ευχαριστω πολύ! ελπίζω να πάνε ολα καλά!
   
 7. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Θανάση μου όπως τα λέει ο Γιάννης. Θες να μας πεις σε τι συνθήκες έχεις τα ζευγαράκια σου?? Δλδ θερμοκρασία, διάρκεια ημερήσιου φωτισμού και διατροφή? :)
   
 8. Καλησπέρα! Τα ζευγαράκια είναι σε κλειστό χώρο που αυτί την στιγμή έχει 20-21 βαθμούς μέσα.
  Η διαρκεια του φωτός είναι από της 7 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ πλέον αφού εφτασε στο τελικό στάδιο!
   
 9. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Μια χαρά είσαι! Απλά πρόσεχε λίγο τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 μέχρι το πολύ 20 βαθμούς γιατί αν αρχίσει η πολύ ζέστη θ αρχίσουν πτερόροια! ;) Και άντε και καλούς απογόνους!! Σε βλέπω πολύ οργανωμένο και ενημερωμένο και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! :thumbsup:
   
 10. να είσαι καλά ALICE για τα καλά σου λόγια!η θερμοκρασία τώρα είναι σε αυτά τα πλαίσια τώρα για το καλοκαίρι δεν ξέρω πόσο θα φτάνει όταν πιάσουν οι ζέστες για τα καλά!Ελπίζω να έχω τελειώσει μέχρι τότε με τις γενες!
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...