Νέα κατηγορία στα «Θέματα»

Συζήτηση με θέμα Νέα κατηγορία στα «Θέματα», που ξεκίνησε από Stavros, στο Forum 'Φάρμακα - Συμπληρώματα' του PetBirds, 29 Σεπ 2006.

 1. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Αγαπητοί φίλοι,

  Έχει δημιουργηθεί μια καινούργια κατηγορία με τίτλο: «Φάρμακα - Συμπληρώματα» στο μενού «Θέματα» του PetBirds, στην οποία μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη χρήση και τις ιδιότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων διαφόρων εταιρειών.

  Η Chevita και η αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα, είναι η πρώτη εταιρία που μου παραχώρησε την άδεια να δημοσιεύσω τα στοιχεία αυτών των σκευασμάτων. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν φαρμακευτικά προϊόντα και από άλλες εταιρείες. Σκοπός μου είναι να συλλέξω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για τα προϊόντα αυτά, ούτως ώστε να έχουμε μια γενική εικόνα για το φάρμακο που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε πριν ακόμη μας το συστήσει ο κτηνίατρος μας.

  Αν θέλετε να δοθεί προτεραιότητα στα φάρμακα της εταιρίας που συνήθως χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το ζητήσετε ούτως ώστε να είναι η επόμενη.

  Τα στοιχεία παρατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την ενημέρωση των χρηστών της ιστοσελίδας και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση θεραπευτικές προτάσεις. Το PetBirds συνιστά για τη χρήση οποιουδήποτε φαρμάκου να συμβουλεύεστε τον κτηνίατρό σας.
   
Φόρτωση...