Μπορώ να βάλω την κανάρα με άλλο αρσενικό στη 2η γέννα;

Συζήτηση με θέμα Μπορώ να βάλω την κανάρα με άλλο αρσενικό στη 2η γέννα;, που ξεκίνησε από spirtoulis, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 23 Φεβ 2009.

 1. spirtoulis

  spirtoulis PB New Member

  Ότα με το καλό ολοκληρωθεί η πρώτη γέννα και τα μικρά πατήσουν στο κλαρί μόνα τους πόσο καιρό πρέπει να ξεκουραστεί η κανάρα για να κάνει την 2η γέννα?
  Μπορώ να την βάλω με άλλο αρσενικό στην 2η γέννα,γιατί έχω ένα λευκό με κόκκινα φτερά μωζαικ.Μπορώ να την βάλω με κατάλευκο αρσενικό??
   
 2. THODORIS1982

  THODORIS1982 PB New Member

  Τωρα σε τι φαση βρισκεται το αρχικο ζευγαρι?
  Ξεκινα προετοιμασια στο δευτερο αρσενικο
   
 3. spirtoulis

  spirtoulis PB New Member

  To αρχικό ζευγάρι έχει 3 νεοσσούς 7 ημερών.Ο λευκός είναι πυρωμένος!
   
 4. Goutaki_syros

  Goutaki_syros PB New Member

  Από την στιγμη που τα έχεις "παντρέψει" και σου βγάζουν και πουλιά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που θες να τα χωρίσεις και να τα βάλεις με άλλον κάναρο.Το πιο απλό και λογικό να ζητήσεις απο κανέναν γνωστό να σου δώσει κανάρα η να ψάξεις να βρεις ακόμα και σε πετ σοπ με προσοχή.Κάτι καλο θα βρεις.Αυτή είναι η δική μου συμβουλή..θα με συμπληρώσουν και οι πιο έμπειροι.
   
 5. tolisarta13

  tolisarta13 PB New Member

  Συμφωνώ.Γιατί να κάνεις πειράματα αφού τα πουλιά ταίριαξαν;;;Βρες μια mosaic κανάρα και κάνε ένα νέο ζευγαράκι.Δε θα σου στοιχίσει πάνω από 30-35 ευρώ.Προσοχή όμως γιατί στα Pet Shop αυτή την εποχή υπαρχει μόνο ότι περίσεψε.
   
 6. spirtoulis

  spirtoulis PB New Member

  Μάλλον θα πάρω μια από γνωστό που έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη!
   
 7. sainer

  sainer PB New Member

  ετσι κανε μην χαλασεις το ζευγαρι
   
Φόρτωση...