Μπορω να γραφτω σε συλλογο με ταχυδρομικά περιστέρια απο αλλο μερος;

Συζήτηση με θέμα Μπορω να γραφτω σε συλλογο με ταχυδρομικά περιστέρια απο αλλο μερος;, που ξεκίνησε από souris...., στο Forum 'Περιστέρια' του PetBirds, 7 Ιουν 2014.

 1. μπορω να γραφτω σε συλλογο με ταχυδρομικά περιστέρια απο αλλο μερος απο τι στιγμή που στον τοπο μου δεν εχουμε συλλογο και να τρεχω με αυτους? Η ειναι δύσκολο?
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σύλλογο, ίσα ίσα, κάνουν κρα για νέα μέλη από οπουδήποτε και αν έρχονται. Το πρόβλημα θα το έχεις εσυ περισσότερο με τα πήγαινε έλα για να συμμετέχεις στις εκδηλώσεις τους.
   
 3. Εχετε καθολου τηλ συλλογον βορειου Ελλάδος
   
 4. gianniskilkis

  gianniskilkis PB New Member

 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Γράψε αν θέλεις την "Περιοχή" σου https://petbirds.gr/account/personal-details για να σου προτείνουν τον πλησιέστερο.
   
 6. Απο Σιατιστα Κοζάνης ειμαι.....οποτε τα πραγματα είναι δύσκολα.
   
 7. Για Φλώρινα μου φαίνεται καλύτερα αλλα σε μια προπόνηση 100 χιλ του συλλογου εγω παω απευθείας στα 200 ουσιαστικά αγωνας. Πφφ να θες να ασχοληθείς με το αγωνιστικό περιστέρι και να μη μπορεις..
   
 8. Εδώ είναι μια ιστοσελίδα για να υπολογίζεις αποστάσεις.
  Χιλιομετρικές αποστάσεις σε ευθεία γραμμή μεταξύ πόλεων, χωριών, χωρών, σημείων στο χάρτη, μετατροπή χιλιομέτρων σε μίλια και ναυτικά μίλια και υπολογισμός διάρκειας πτήσεων - distance calculator, distance converter, flight duration calculator - apostaseis.gr
  Η απόσταση Σιάτιστα Φλώρινα είναι περίπου 68 χιλιόμετρα.(Τα περιστέρια πετάνε ευθεία δεν πάνε από τους δρόμους για να είναι 100 χιλιόμετρα+).
  Νικητής σε ένα αγώνα δεν είναι το περιστέρι που γυρίζει πρώτο στο κουμάσι του αλλά το περιστέρι που τρέχει πιο γρήγορα m/sec.
  Γιαυτό μην απελπίζεσαι επειδή είσαι μακριά από την Φλώρινα.
   
Φόρτωση...