Μπορούμε να δώσουμε πριν την αναπαραγωγή Oleovita Solution Tafarm;

Συζήτηση με θέμα Μπορούμε να δώσουμε πριν την αναπαραγωγή Oleovita Solution Tafarm;, που ξεκίνησε από 2Thodoris, στο Forum 'Αναπαραγωγή Εξωτικών Πουλιών' του PetBirds, 29 Ιουν 2016.

 1. 2Thodoris

  2Thodoris PB New Member

  μπορούμε να δωσουμε σε παραδεισια (κυριως σε ζεμπρακια) πριν την αναπαραγωγή Oleovita Solution Tafarm?
   
 2. ianos

  ianos Daily Active Member

  Δεν γνωρίζω να σου πω, αλλά αυτο για το οποίο ειμαι βέβαιος ειναι οτι θα πρεπει πάση θυσία να αποφύγεις κάθε αναπαραγωγική δραστηριότητα όσο κρατά το καλοκαίρι, διότι διαφορετικά ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας και επιβίωσης γονέων και απογόνων....
   
 3. 2Thodoris

  2Thodoris PB New Member

  δεν θα κανουν τωρα αναπαραγωγή από Σεπτεμβρη απλος ρωταω αν γινεται να παρουν αυτή τη βιταμινη
   
 4. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Για τόσο συγκεκριμένη ερώτηση καλό είναι να απαντήσουν αυτοί που ξέρουν θετικά όπως η Wind-sa ο YannisK κλπ.
  Συνήθως όμως είναι "γενικής" χρήσεως και καλύπτουν όλα τα πουλιά.
  Επιπρόσθετα να ξέρεις πως υπάρχουν πολύ περισσότερα σκευάσματα που αυξάνουν τη γονιμότητα στα πουλιά με μια βασική προϋπόθεσή...
  Να είναι σύμμαχος ο καιρός.
  Με 40 βαθμούς στα θερμόμετρα και 14-15 ώρες φως τα πουλιά κινούνται προς την πτερόρροια και χρειάζονται τις δυνάμεις που θα στερηθούν από μια αναπαραγωγική κίνηση.
  Προτείνω κι εγώ όπως ο ianos να σταματήσεις προς το παρόν κάθε προσπάθεια αναπαραγωγής, να επιτρέψεις στα πουλιά να ξεκουραστούν και να μπουν όσο το δυνατό δυνατότερα σε μια πολύ δύσκολη ετήσια φάση της ζωής τους.
  Στην περίοδο της πτερόρροιας.
  Όταν με το καλό τελειώσει η πτερόρροια μπορείς να ξαναρωτήσεις και να πάρεις και προτάσεις για ίσως καλύτερα σκευάσματα... με σίγουρα καλύτερη αποδοχή από τα πουλιά σου και ασφαλώς με καλύτερα και πιο σωστά αποτελέσματα.
   
 5. YannisK

  YannisK PB Known Member

  Μπορείς να δώσεις με μέτρο αλλά μην περιμένεις κάποιο θαύμα. Η σωστή προετοιμασία θα κάνει την διαφορά και όχι το σκεύασμα. Εγώ δεν τους δίνω τίποτα (σε γκουλντιαν). Μόνο σωστή διατροφή, υγιεινή και κατάλληλες συνθήκες.
   
 6. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Δεν γνωρίζω το συμπλήρωμα, δεν μπορώ να πω κάτι. Όπως ήλε ο Γιάννης, αν είναι σκεύασμα για πύρωμα, μην περιμένει τεραστια διαφορα. Η προετοιμασία μετράει και η υγεία και ωριμότητα των γεννητόρων. Προσωπικά χρησιμοποιώ μονο 2 σκευάσματα ( ένα για βιταμίνες και ένα για ιχνοστοιχεία). Και καθόλου πυρώματα η αλλα χημικά. Με συνδυασμό με πλούσια μίγμα σπόρων και πλούσια αυγοτσοφή (προτιμώ τη σπιτική αλλα με βάση pellets με διαφορα φυτικά συμπληρώματα από φύση απευτείας) είμαι καλυμμένη.
   
Φόρτωση...