Μπορείτε να μου πετε συνταγες με τις αυγοτροφές σας;

Συζήτηση με θέμα Μπορείτε να μου πετε συνταγες με τις αυγοτροφές σας;, που ξεκίνησε από Νεκτάριος, στο Forum 'Διατροφή Καναρινιών' του PetBirds, 4 Σεπ 2009.

 1. Επειδη δεν τρωνε τα πουλια μου το αυγό οσες φορες τους το έλοιωσα με το πιρούνι σας ζητω τις δικές σας συνταγιές για αυγοτροφές και αν μαζευτουν πολές γιατί όχι να μην ψηφήσουμε τις 3 καλήτερες.
   
 2. Σε ευχαριστω φιλε μου.
   
 3. Σε ευχαριστω και εσενα φιλε μου. Με αυτα και αυτά έχουμε 6 συνταγιες συσορευμενες σε ένα θεμα. Παρακαλω απαντηστε και άλλοι.
   
 4. Νεκτάριε , με ποια κριτήρια θα κριθούν οι 3 καλύτερες ?

  Τα πουλιά ΣΟΥ δεν τρώνε το αυγό , 6 τρόποι δεν φτάνουν για να φανέ ?

  Κάθε χομπιστας φτιάχνει την αυγοτροφη όπως νομίζει καλύτερα και για τον σκοπό που την θέλει ανάλογα με την περίοδο .
   
 5. Oι 3 καλήτερες που είπα ενωούσα να ψηφήσουν τα μέλη εδω για τις 3 που: Α:τρωνε τα καναρίια τους καλήτερα, Β:προσφαίρουν πιο πολά θρεπτικά συστατικά στα καναρινια και Γ:είναι πιο ευχρηστες. Καταλαβαίνεις?
   
 6. Κατάλαβα .
  Με απλά λόγια θα κάνουμε μια δημοσκοπήσει με αυγοτροφες .
  Στο Α θα ορίσουμε μια ποσότητα αυγοτροφης και θα κάνουμε εμείς τους κριτές εάν την τρώνε τα κανάρια μας , και σε πόση ώρα την τρώνε .
  Στο Β θα καταγράφουμε για ένα χρόνο την συμπεριφορά των πουλιών η για ποιο γρήγορα θα την πάμε στο χημείο.
  Στο Γ θα κρατάμε ρολόι για να δούμε ποια γίνεται ποιο εύκολα .

  Ποιο πάνω σου είπα ότι ο κάθε χομπιστας φτιάχνει την αυγοτροφη όπως νομίζει αυτός καλύτερα .
  Και πάντα ανάλογα με την εποχή .

  Κατάλαβες .
   
 7. Πρέπει να παραδεκτώ πως είσαι φοβαιρός. Έχεις χιούμορ. Ελα που εγω δεν ξερ καθόλου να φτιάχνω. Γιαυτο ρωτω και ειπα αυτο με την δημοσκόπηση.
   
 8. jk21

  jk21 PB Member Article Writer

  οι αυγοτροφες δεν χρειαζονται διαγωνισμους νεκταριε:)καλο ειναι να εχουμε υποψην μας οσο περισσοτερες μπορουμε και αναλογως να διαλεγουμε ή και να τροποποιουμε.ψηφος σε μια αυγοτροφη που εχω προτεινει ειναι η χρηση της απο καποιον και ας μην το ξερω;)
   
 9. Μια δημοσκοπήσει για τον συγκεκριμένο λόγο είναι παρατραβηγμένο .
  Διάβασε του 6 διαφορετικούς τρόπους και ότι δεν καταλάβεις η δεν σου αρέσει μπορούμε να τα πούμε και να τα συζητήσουμε .
  Πρώτα όμως διάβασε .
   
 10. tripkaos

  tripkaos PB New Member

  Στην αρχή πάρε ένα αυγό βραστό 20 λεπτά αφού το έχεις πλύνει καλά απ'εξω πάρε και ένα γεμάτο κουταλάκι τριμενη φρυγανιά πιασε το μιξερ βαλτα μεσα (μαζί με το τσόφλι το αυγό)και πατα και ασε το κουμπι να μην γινει λιωμα απλα να τριφτεί βάλτο σε ένα μπολάκι και ανακάτεψε το με ένα κουτάλι τροφή που τους βάζεις να δούμε τι θα γίνει,έμενα έτσι μόνο δοκίμασαν;).Αργότερα όταν το έχουν συνηθίσει βάζεις και προσθετά από τις άλλες συνταγές;)
   
 11. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Παω να τα διαβάσω.
   
Φόρτωση...