Μπορείτε να με βοηθήσετε με το φύλο του δικού μου budgie;

Συζήτηση με θέμα Μπορείτε να με βοηθήσετε με το φύλο του δικού μου budgie;, που ξεκίνησε από antigoni_tsa, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 4 Μαϊ 2016.

 1. antigoni_tsa

  antigoni_tsa PB New Member

  Καλησπέρα παιδιά!Μπορείτε να με βοηθήσετε με το φύλο του δικού μου budgie;Μας το πήρε πριν λίγες μέρες ο πεθερός μου από pet shop και του είπαν ότι είναι μικρό και αρσενικό. Επειδή το συγκεκριμένο pet shop δεν το έχω σε εκτίμηση, μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;
  παπαγάλος 3.jpg
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Να σας ζήσει!!!
  Νομίζω πως σωστά τα λέει. Μπορείς να δεις και μόνη σου στο θέμα του διαχωρισμού του φύλου στα budgies.
  Ξέρεις ακριβή ηλικία; Βλέπω πως χάνει κάποια φτεράκια στο κεφάλι και βγάζει νέα; Φοράει δαχτυλίδι στο πόδι;
   
 3. antigoni_tsa

  antigoni_tsa PB New Member

  Το διάβασα το άρθρο Μαρία αλλά επειδή δεν ξέρω την ηλικία του και είναι και ασπρούλης δεν ήμουν σίγουρη.Δεν έχει δαχτυλίδι και τα είδα τα φτεράκια στο κεφάλι. Λες να βγάζει νέα; τωρα 4 μέρες που τον έχουμε μόνο ένα πουπουλάκι είδα κάτω. Αν δεν βγάζει νέα , τί μπορεί να είναι;
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Τα καρφάκια στο κεφάλι είναι νέα φτερά. Ίσως πέρασε πρόσφατα πτερόρροια. Προσπάθησε να του δίνεις αυγό βρασμένο 15 λεπτά κομμένο στην μέση με το τσόφλι. Και αγόρασε μια συσκευασμένη αυγοτροφή να του δίνεις επίσης.
   
 5. antigoni_tsa

  antigoni_tsa PB New Member

  Είναι ακόμα φοβισμένος και δεν τρώει τίποτα, θα δοκιμάσω ξανά αυγό πάντως, σίγουρα το χρειάζεται. Thank you!
   
 6. Αντιγόνη αν και λίγο αργά, να χαίρεσαι το Μπατζάκι σου!! Οι LOS BUDGIESTAS σε καλώσορίζουν!!! Πως είναι το πουλάκι τώρα; Εγώ για θηλυκό το βλέπω, αν μπορείς ανέβασε μια φωτό του σήμερα, να το δούμε!!,;).
   
 7. antigoni_tsa

  antigoni_tsa PB New Member

  Καλησπέρα και από μένα!Το Μπάτζι μας δεν έλεγε να ηρεμίσει, και το αντικαταστήσαμε με ένα κοκατίλ από το πετ σοπ που το είχαμε πάρει. Είναι πολύ πιο ήρεμο, ξέρεις ήθελα να μπορεί η μικρή μου να έρχετε σε επαφή μαζί του, όχι να είναι αγρίμι...
   
 8. Κρίμα , ήταν πολύ όμορφο!!! Δεν πειράζει όμως, τώρα έχεις 2 κοκατίλ;; Ζευγάρι;;; Γιατί από ότι θυμάμαι είχες πάρει και ένα θηλυκό που δεν είχε διάθεση για φαγητό!
   
 9. antigoni_tsa

  antigoni_tsa PB New Member

  Όχι, εκείνο το κοκατίλ είναι! Απλά η απάντησή σου άργησε πολύ και έγιναν όλες αυτές οι αλλαγές! Το κοκατίλ μας μία χαρά είναι. Αφού από γιατρό δεν έβγαλα άκρη, μάλλον εδώ στη Σέρρες δεν ασχολείται κανείς, βλακείες μου λέγανε, το πήγα στο πετ σοπ να είναι με τους φίλους του λίγες μέρες και ζωντάνεψε! Έφαγε συνήλθε και όταν γύρισε στο σπίτι μας ήταν μια χαρά!
   
 10. Το διάβασα το θέμα με την κοκατίλίνα σου, απλά νόμιζα ότι τα είχες συγχρόνως και τα δύο!! Σερραία κοκατίλίνα λοιπόν!!!!;)! Και μένα το πρώτο μου Μπάτζι, ο Πολύκαρπος, Σερραίος ήταν, από ένα Πέτ σ ένα στενό πηγαίνοντας για τα ΚΤΕΛ! (Άσχετο!!!o_O)
   
 11. Kalishi

  Kalishi PB New Member

  Ήταν πολύ όμορφο το μπατζακι αλλά να χαίρεσαι την κοκατιλινα σου! :)
   
 12. antigoni_tsa

  antigoni_tsa PB New Member

  Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είναι πολύ καλό πουλάκι!
   
 13. Τι γλυκος "χιονουλης"ειναι αυτος☺να τον χαιρεσαι
   
Φόρτωση...