Μπατζι, λοβ μπερντ, καναρινια, ζεβρακια, κοκατιλ ολα μαζι σε μια κλουβα

Συζήτηση με θέμα Μπατζι, λοβ μπερντ, καναρινια, ζεβρακια, κοκατιλ ολα μαζι σε μια κλουβα, που ξεκίνησε από Nikoskrt, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 28 Απρ 2015.

 1. Nikoskrt

  Nikoskrt PB New Member

  Ρε παιδια χθες καθως εκανα βολτες,περασα εξω απο ενα πετ σοπ και μιλαμε τα ειδα ολα! Μπατζι,λοβ μπερντ,καναρινια,ζεβρακια,κοκατιλ ολα μαζι σε μια τεραστια κλουβα!Ασε που ηταν και αρρωστα! Δηλαδη ελεος! Τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη!;!;!;
   
 2. Myra

  Myra PB Moderator Staff Member

  Ειναι καποιο συγκεκριμενο ερωτημα ή αγανακτιση? Ειναι λογικο να ταραχτηκες, ποιος ισχυριστηκε οτι η πλειοψηφια των πετσοπ τηρουν βασικους κανονες υγειηνης και διαβιωσης των ζωων?
   
 3. Nikoskrt

  Nikoskrt PB New Member

  Αγανακτιση ειναι,σορρυ που δεν το ειπα εξαρχης
   
 4. Myra

  Myra PB Moderator Staff Member

  Φανηκε ;)
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δεν χρειάζεται να προσδιορίζουμε την πρόθεσή μας μαζί με το μήνυμα. Σημασία έχει να το κάνουμε χρήσιμο. Έχω προτείνει κατά καιρούς, όταν θέλετε να καταγγείλετε οτιδήποτε, εδώ μέσα μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα.

  Νίκο, εφόσον έχεις τη διάθεση, μπορείς να αναφέρεις και το όνομα του καταστήματος προκειμένου να προστατευθεί η κοινότητα από ένα κατάστημα που δεν πληροί τα στοιχειώδη, κατά την άποψή σου πάντα βέβαια. Ο χώρος αυτός παραμένει ανοιχτός και για το κατάστημα που νιώθει θιγμένο αλλά και για τα άτομα που έχουν αντίθετη άποψη από τη δική σου, ώστε να μπορούν να εκφράσουν τη δική τους άποψη το ίδιο ελεύθερα.

  Διαφορετικά, πρόκειται για ένα ακόμη μήνυμα που εκφράζει αυτά που γνωρίζουν οι περισσότεροι για την πλειοψηφία των Πετ Σοπ.
   
 6. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Τα lovebirds "θα τα φάνε όλα λάχανο". Τι ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ούτε ως "εμπόρευμα" δεν τα σέβεται.
   
 7. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Σ' αυτές τις περιπτώσεις, βγάζεις το κινητό... τραβάς μια δυο φωτογραφίες ... και του λες.. θα έρθω και αύριο.
   
 8. Myra

  Myra PB Moderator Staff Member

  [​IMG]

  ΧΑΧΑΧΑΧΑ
   
Φόρτωση...