Ζητώ να μου χαρίσουν Μια λευκή κυρίαρχη κανάρα

Συζήτηση με θέμα Μια λευκή κυρίαρχη κανάρα, που ξεκίνησε από alicedros, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 20 Ιαν 2016.

 1. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Καλημέρα σας!

  Θα ήθελα να ζευγαρώσω αυτόν τον κούκλο (Απόλλωνα):
  View attachment 36628
  με μία λευκή κυρίαρχη κανάρα!! Ιδανικά όπως στη φώτο!
  [​IMG]

  *Να πω πως θα μπορούσαμε να συμπεθερέψουμε κιόλας!! Δηλαδή αν κάποιος είναι διατεθειμένος να μου δώσει μια λευκή κυρίαρχη κανάρα να μου την δώσει μόνο για την άνοιξη και μετά θα του την επιστρέψω!! Το γνωστό σε όλους προξενιό!! Όσο για τους νεοσσούς θα τα βρούμε!! :)

  Φυσικά όποιος δεχτεί να μου χαρίσει είτε μου την δώσει για πάντα είτε για 3 μήνες είναι αυτονόητο πως την μικρή θα την προσέχω πιο πολύ απ τα δικά μου!! Και φώτο και ενημέρωση για τις εξελίξεις!!

  Περιοχή Αθήνα.

  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
   
 2. Καλημέρα Αλίκη!:)
  Πώς πάει η αναζήτηση νύφης;;)
   
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Καλημέρα Αμβρόσιε μου!!

  Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Παίζεται ένα προξενιό αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.. :p Οπότε η αναζήτηση συνεχίζεται γιατί θέλω ή ο Απόλλωνας ή ο Άγγελος, ένας απ τους δύο, να γίνει πατέρας!! Τσέκαρε μία τα ινμποξ σου φίλε μου!! ;)
   
 4. Τίποτα βρε!:) Αλίμονο!
  Και δεν είμαι σίγουρος αν το λευκό κυρίαρχο που έχω είναι όντως αρσενικό....ή θηλυκό! Αν τελικά είναι θηλυκό...το βλέπουμε και το ξανασυζητάμε το θέμα!;)
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Κελαηδάει??
   
 6. Καθόλου! Στον περίπου ένα μήνα που το έχω, δυο-τρεις φορές μόνο έχω ακούσει ένα σιγανό, σύντομης διάρκειας τσιρτσίρισμα. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ήσυχο πουλί που περιστασιακά φωνάζει το κλασικό "τσίου τσίου".
  Αλλά, δεν είμαι σίγουρος, δεν είμαι ειδήμων στον διαχωρισμό του φύλου.
   
 7. George98

  George98 PB Active Member

  τι ηλικία έχει ?
   
 8. Για να μην χαλάω και παρεκλίνω από το τρέχον θέμα, θα ανοίξω ένα άλλο θέμα στην σωστή κατηγορία! Εκεί θα μιλήσουμε πιο ουσιαστικά και αναλυτικά!;)
  Σου εύχομαι Αλίκη μου, καλή αναζήτηση και το αποτελεσμά της να σε χαροποιήσει και να σε αποζημιώσει! Ελπίζω να μπορέσω να σε βοηθήσω!!! Φιλικά!:)
   
Φόρτωση...