Μια ευτυχισμένη οικογένεια

Συζήτηση με θέμα Μια ευτυχισμένη οικογένεια, που ξεκίνησε από alexandr0ss, στο Forum 'Γενικά Θέματα για Εξωτικά Πουλιά' του PetBirds, 11 Οκτ 2009.

  1. Καλημέρα σε όλους...θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου για όσα είδα σήμερα στο κλουβί της οικογένειας ζέβρα με τα 4 μωρά...σήμερα λοιπόν απο το πρωϊ τα μωράκια έχουν βγεί απο τη φωλιά, και τα δυο άρχισαν να τσιμπολογάνε διάφορα απο τα περίεργα πράγματα που τρώνε οι γονείς τους και τα ταϊζουνε και αυτά...λίγο αργότερα έβαλα μπανιέρα για να δροσιστούνε οι γονείς, και βρήκα την ευκαιρία να καθαρίσω και τη φωλιά τους...τα μωρά είναι υπέροχα, ήδη τα φτεράκια τους άρχισαν να ασπρίζουνε κάτω, και δίπλα στο ράμφος (το οποιο είναι ακόμα μαύρο φυσικά...). Γνωρίζει κανείς σε πόσες μέρες θα κοκκινίσει το ράμφος?
    Μετά απο λίγο λοιπόν, αφού πρώτη η θηλυκιά έκανε τη βουτιά της στο δροσερό νεράκι, την ακολούθησε και ένα απο τα μικρά και έγινε μουσκίδι...δείχνει πάντως να το απολαμβάνει :cool:
    Ο μπαμπάς εντωμεταξύ παρατήρησα οτι αρχίζει την προσπάθεια να ξαναφτιάξει φωλιά, οπότε προβλέπω να έχουμε νέα αυγουλάκια σύντομα...
    Μάλλον θα χρειαστώ καινούριο κλουβάκι, για να βάλω τα μωρά και να έχουνε οι γονείς την ησυχία τους για να συνεχίσουνε με την επόμενη γέννα τους...
     

Μοιραστείτε

Φόρτωση...