Μια Ενιαία Δίαιτα για τα lorikeets μου

Συζήτηση με θέμα Μια Ενιαία Δίαιτα για τα lorikeets μου, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Διατροφή Παπαγάλων' του PetBirds, 6 Οκτ 2009.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Για πολύ καιρό έχω προσπαθήσει να κάνω όλα τα lorikeets μου να τρώνε το ίδιο είδος τροφίμων. Είναι δύσκολο. Όλα τρώνε φρούτα και λαχανικά. Ωστόσο, ήθελαν όλα τα διαφορετικά τρόφιμα lorikeet.

  Ο Saffron τρώει μόνο υγρή τροφή. Δεν τρώει την παραδοσιακή ξηρά τροφή για lorikeet καθόλου.

  Η Haggie αρχικά προτιμούσε ξηρά τροφή. Κατάφερα να την κάνω να τρώει και τέλος, στο ίδιο είδος των υγρών τροφίμων που προτιμά ο Saffron.

  Ο Dewey ήταν η πιο πεισματάρης. Του άρεσε μόνο ένα είδος lorikeet τροφίμων. Ωστόσο, ήμουν σε θέση να τον μετατρέψετε στο υγρό τροφίμων με προσθήκη χυμού από μήλα.

  Τώρα, το θεμέλιο της διατροφής είναι Goldenfeast Lorikeet Food αναμεμειγμένα με οργανικές παιδικές τροφές, χυμούς φρούτων και νερού.

  Εκτός από αυτό θα τους δώσει τα νωπά φρούτα και λαχανικά μερικές φορές.

  Τώρα, εγώ δεν θα πρέπει να αγοράσουν πολλά πακέτα των τροφίμων.

  Επίσης, η lorikeet τροφίμων είμαι χρησιμοποιείτε δεν έχει βιταμίνη Α. Έχει β-καροτένιο. Αυτό είναι ασφαλέστερο για το lorikeets να φάει.
   
 2. Φοίβος

  Φοίβος PB Supporter Article Writer

  Πολυ καλη η προσπαθεια σου Jamie για να το καταφερεις αυτο!:) Εναν εχω τωρα κι ειναι δυσκολο νομιζω να βρω ολα αυτα που του αρεσουν και να τον πεισω να φαει καινουρια τροφιμα γι αυτον που ειναι υγιεινα αλλα δεν ξερει να τα τρωει. Φανταζομαι με ολοκληρο σμηνος ποσο πιο δυσκολο θα ειναι!
   
Φόρτωση...