Με το πολυ κρύο (κατω απο 10΄) θα παθουν τιποτα οι νεοσσοι;

Συζήτηση με θέμα Με το πολυ κρύο (κατω απο 10΄) θα παθουν τιποτα οι νεοσσοι;, που ξεκίνησε από Λουλουδη Τινα, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 24 Φεβ 2015.

 1. Γειά σας και Χρόνια σας πολλά ! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !
  Σήμερα ξεπετάχτηκαν απο τα αυγουλάκια τους οι δικοι μου νεοσσοι !

  Ηθελά να σας ρωτήσω , το κλουβι το εχω έξω, δεν θελω να το μετακινήσω γιαυτο και θα ηθελα να μαθω αν με το πολυ κρύο (κατω απο 10' κελσίου) δεν θα παθουν τιποτα τα μικρουλια μας ....
   
 2. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Δεν είναι και πολύ δύσκολες θερμοκρασίες... η μητέρα άνετα θα μπορέσει να τις καλύψει.... και αν βοηθά στο τάισμα και ο αρσενικός δεν υπάρχει φόβος για τίποτε...
  Απλά θα πρέπει να απομακρύνεις το κίνδυνο για ρεύματα αέρα στο χώρο των πτηνών προστατεύοντάς τα με κάποιο τρόπο.
   
 3. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Θα πάθουν Τίνα ...
  Θα γίνουν σκληροτράχηλα και ανθεκτικά στις κακουχίες !

  ...Ξέχασα ...αφού το έχεις έξω, προσοχή στα αρπακτικά . Όταν έχει κρύο κατεβαίνουν χαμηλότερα και όπου εντοπίσουν κλουβί επιτίθενται με οδυνηρές συνέπειες ..
   
 4. Τα γνωρίζω, γιαυτο και δεν τα εχω ουτε σε ρευματα και επίσης εχω φτιάξει και ειδική κρεμαστή θήκη απο κουνελόσυρμα που καλύπτει το κλουβί , για να μην εχουμε τετοιου είδους κακουχίες !

  σας ευχαριστω για τις συμβουλές σας !
   
 5. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Τότε δεν έχεις κάτι να σε ανησυχεί... όλα θα πάνε καλά. Η φύση ξέρει καλύτερα από όλους μας να ρυθμίζει τον κύκλο της ζωής.
  Εμείς θα περιμένουμε φωτογραφίες από τα μωρά σου... μόλις ξεπεταχτούν και είναι εφικτό...
  Καλή συνέχεια.
   
 6. Καλημέρα και καλή Σαρρακοστή σε όλους. Φίλε Γιάννη πόσο δίκιο είχες που μου είπες να αφήσω τη φύση να κάνει τη δουλειά της. Σήμερα από πρώτο ζευγάρι βγήκαν 3 από τα 5 αυγά(είχε κάνει 6 αλλά το πρώτο έγινε στο πάτο και έσπασε), από το δευτερο ζευγάρι βγήκαν 2 από τα 6 αυγά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά,ευχαριστώ για την παραίνεση να τα αφήσω παρά το κρύο του κάμπου.
   
Φόρτωση...