Πρόσφατα

Μεχρι ποια ηλικια ειναι γονιμα τα αρσενικα καναρινια;

Thread starter #1
γεια σας θα ηθελα να ρωτησω μεχρι τι ηλικια τα αρσενικα καναρινια ειναι γονιμα και μπορουν να μπουν για αναπαραγωγη.Εχω διαβασει παλαιοτερα ποστ που μιλουν για παρομοιο θεμα αλλα για τα θηλυκα καναρινια.
 

tassos

PB New Member
#4
Νομίζω ότι τα αρσενικά ζευγαρώνουν για πολύ περισσότερα χρόνια από τα θηλυκά.Μου χει πει εκτροφέας έμπειρος ότι τα θηλυκά μέχρι 2-3 χρονών και ότι μετά αν κάνει αυγά θα κάνει 1-2 μόνο.Για τα αρσενικά μου είπε ότι είχε έναν κανάρο 8 χρονών κ το ζευγάρωνε κανονικά.
 
#6
Πολλοί εκτροφείς χρησιμοποιούν τα καναρίνια για αναπαραγωγή τα τρία πρώτα χρόνια. Αυτά είναι και τα καλύτερά τους. Η αποκορύφωσή τους είτε πρόκειται για θηλυκά είται για αρσενικά είναι εκεί. Από εκείνη την ηλικία και μετά τα πουλιά "πέφτουν". Εξαρτάται πάντα από τη ράτσα καθώς και την ποιότητα ζωής του πουλιού και φυσικά είναι πολλές οι περιπτώσεις που 7 και 8 χρονών πουλιά δίνουν απογόνους. Εγώ έχω ένα γκλόστερ 5 χρόνων και πέρσυ μου έδινε μόνο άσπορα. Φέτος σχεδόν δεν κελαηδάει.
 

jk21

PB Known Member
#7
ο ενας αρσενικος μου 8 χρονων φετος εχει ηδη 5 πιτσιρικια φετινα(6 αυγα 1 ασπορο μονο) και ο αλλος 6 χρονων με 4 φετινα πουλακια (και το5ο ηταν βατεμενο αλλα οταν το ειχα βγαλει για να βαλω ψευτικο ραισε και του ειχα βαλει μια σταγονα :eek:κολλα .οταν το ανοιξα στο τελος ηταν στην αρχη του νεκρος νεοσσος).τα καναρινια μου ειναι κοινα
 
Top Bottom