Πρόσφατα

Q&A Μεταφορά κοκατίλ χωρίς δακτυλίδι στο εξωτερικό

0

Φοίβος

PB Senior Member
#22
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά!
Όταν με το καλό ολοκληρώσεις τη διαδικασία μην ξεχάσεις να έρθεις να μας γράψεις όλα τα βλήματα και το αποτέλεσμα. Είναι χρήσιμα να τα έχουμε όλοι. :)
 
0
Thread starter #23
Σίγουρα μακάρι να πάνε όλα καλά και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το ενδιαφέρον!
Τα μπάτζι δεν χρειάζονται τίποτα. Ούτε δαχτυλίδι, ούτε τσιπ ούτε CITES τίποτα. Σε ποια χώρα θα πας, Κύπρο?
Ναι φιλε μου Κύπρο. Το Κοκατιλ θα μεταφερω!
Από παλιότερη συζήτηση ,σε άλλο χώρο, με κοπέλα που ήταν φοιτήτρια στην Ελλάδα και γύρισε στη Κύπρο με το παπαγάλο της(δε θυμάμαι ποιο είδος...νομίζω caique ) που απόκτησε στην Ελλάδα,χρειάστηκαν χαρτιά για να ταξιδέψει.Μάλιστα πέρασε και καραντίνα με παρακολούθηση κτηνιάτρων για αρκετό καιρό.
Και εμένα μου έκανε εντύπωση τότε, αλλα μας έλεγε η Ήβη αυτά που περνούσε και δεν ήταν τόσο απλά.
Και εγώ από Κύπρο είμαι φοιτητής και πήρα το κοκατιλ μου πριν λίγους μήνες όμως τώρα δεν θέλω να το φορτώνω συνεχώς σε φίλους όταν πηγαίνω Κύπρο και ο μόνος τρόπος να το μεταφέρω είναι αεροπορικος. Η μόνη εταιρία που μπορώ να το κάνω αυτό είναι η aegean ή OlympicAir(ζητάνε μόνο πιστοποιητικό ότι είναι υγείες το παπαγαλάκι) από την άλλη όμως μου έστειλαν και οι αρμόδιες αρχές στην Κύπρο μια λίστα με προδιαγραφές και βήματα που πρέπει να κάνω για να μου βγάλουν άδεια. Το γεγονός ότι δεν έχει δακτυλίδι δεν ξέρω αν θα με δυσκολέψει στη διαδικασία όμως θα κάνω ότι μπορώ μέχρι τα Χριστούγεννα πρώτα ο Θεός. Όπως και να έχει υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον🙂
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom