Μεταφορά καναρινιών από Αθήνα Τρίπολη με ΚΤΕΛ

Συζήτηση με θέμα Μεταφορά καναρινιών από Αθήνα Τρίπολη με ΚΤΕΛ, που ξεκίνησε από Birdman.gr, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 21 Ιουν 2015.

 1. Birdman.gr

  Birdman.gr PB New Member

  καλησπερα παιδια...σε καμια 10 μερες θα παω Τριπολη και επειδη το αμαξι ειναι στο συνεργειο θα κατεβω με το κτελ...επειδη λοιπον δν δεχονται κλουβια μπορω να βαλω τα πουλια σε ενα χαρτοκιβωτιο με τρυπες ή ειναι εγκλημα αυτο??
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Πόσα πουλιά θα πάρεις; Κατ' αρχήν μπορείς και πρέπει να ντύσεις τα κλουβιά με χαρτόνι που θα έχει τρύπες. Αλλά επ ουδενί δεν πρέπει να τα βάλεις στην μπαγκαζιέρα.
   
 3. Birdman.gr

  Birdman.gr PB New Member

  γιατι Μαρια??

  το συνολο 6= 2 μεγαλα (αρσ. θηλ) και 4 μικρα..
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Γιατί είναι υψηλές οι θερμοκρασίες εκεί κάτω , δεν γνωρίζεις την ποιότητα του εξαερισμού και επίσης κάποιοι σαβουρντάνε τις βαλίτσες όπως να ναι.
   
 5. Birdman.gr

  Birdman.gr PB New Member

  πφφφ εχεις δικιο θα αγγαρεψω τους δικους μου να με μασουν στο αμαξι το κλουβι μπορω να το σκεπασω με ενα μαυρο υφασμα ή να βαλω χαρτονι με τρυπες??
   
 6. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Χαρτόνι με τρύπες και νερό με μπίλια καλύτερα. Να αφήσεις ένα μικρό σημείο σε κάποια από τις πλαϊνές πλευρές να μπορούν να τα δουν και να μπαίνει και λίγο παραπάνω αέρας και το κρεμαστάκι από πάνω μόνο έξω. Και το άνοιγμα να μην βλέπει σε ανοιχτό παράθυρο ή τον κλιματισμό και θα πάνε μια χαρά. Όταν δεν βλέπουν, δεν στρεσσάρονται κιόλας.
   
Φόρτωση...