Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με Cockatoos

Συζήτηση με θέμα Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με Cockatoos, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 27 Ιουλ 2008.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  Έχω εγγραφεί σε ένα περιοδικό που ονομάζεται "Parrots". Δημοσιεύεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και μου το στελνουν στο σπίτι . Parrots Magazine - HOME PAGE

  Στη δημοσίευση του Ιουλίου, υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο για cockatoos. Δείχνει κάποια πράγματα που μπορείτε να μάθετε από τα άγρια cockatoos. Αυτά τα πράγματα μπορούν να βοηθήσουν με cockatoos αναπαραγωγή σε αιχμαλωσία.

  Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον απόσπασμα:

  Νομίζω ότι δείχνει την ανάγκη να αντιμετωπίζουμε όλες τις παιδικές παπαγάλος ως άτομα και να τους επιτρέψει να ωριμάσει δικό τους ρυθμό.
   
 2. Πολύ ενδιαφέρον το περιοδικό Jamie,και πολύ χρήσιμα τα links του.
   
 3. jamieo

  jamieo PB Member


  Είναι ένα από τα αγαπημένα μου περιοδικά, ParrotSmile. Πιστεύω επίσης απολαμβάνουν "Australian Birdkeeper". Εδώ, το πιο δημοφιλές πτηνό περιοδικό "BirdTalk" αλλά εγώ δεν απολαμβάνουν πάρα πολύ.

  Στις USA έχουμε επίσης "Good Bird Magazine", αλλά είναι διαθέσιμο μόνο 4 φορές κάθε χρόνο.
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Jamie πόσο κοστίζει το καθένα από τα περιοδικά που αναφέρεις;

  Μπορούν να σταλούν όλα ταχυδρομικώς στην Ελλάδα;

  Γνωρίζεις μήπως περιοδικά που να αναφέρονται σε άλλα είδη πουλιών;
   
 5. jamieo

  jamieo PB Member

  Γειά σου Σταύρο! "Parrots" περιοδικό είναι £ 49 (€ 62) που θα περιλαμβάνει και γραμματόσημα για την Ελλάδα. Αυτό είναι ένα περιοδικό για κάθε μήνα για 1 έτος. Για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Parrots Magazine - HOME PAGE και επιλέξτε "Subscribe". Στη συνέχεια, επιλέγετε την Ελλάδα από τον κατάλογο των χωρών.

  "Η αυστραλιανή Birdkeeper" κόστος $ 85 (AU) (€ 62) επίσης. Αυτό είναι μόνο το 6 περιοδικά για 1 έτος, ωστόσο. που θα περιλαμβάνει και γραμματόσημα για την Ελλάδα

  http://www.birdkeeper.com.au

  "BirdTalk" είναι € 31,99 (US) (€ 20) που θα περιλαμβάνει και γραμματόσημα για την Ελλάδα

  https: / / w1.buysub.com/pubs/B6/BTK/BTK_INTL_Sub__e-premium_Q308_WP.jsp;cds_page_id = 51661 & cds_mag_code = BTK & id = 1217180298803 & lsid = 82091238115040306 & vid = 2 & cds_mag_code = BTK

  Δεν ξέρω από οποιαδήποτε άλλη περιοδικά για συγκεκριμένα είδη. BirdTalk και Parrots συζητήσουν κυρίως parrots, αλλά αυστραλιανής Birdkeeper μιλά για σπίνων και άλλα πτηνά επίσης.
   
 6. jamieo

  jamieo PB Member

  Ίσως μπορείτε επίσης να βρείτε αυτά τα περιοδικά στο βιβλίο καταστήματα στις μεγάλες πόλεις; Ίσως στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη;
   
 7. jamieo

  jamieo PB Member

Φόρτωση...