Μήπως δεν θέλει να γίνει πατέρας;

Συζήτηση με θέμα Μήπως δεν θέλει να γίνει πατέρας;, που ξεκίνησε από Pegasos1982, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 1 Μαϊ 2008.

 1. Pegasos1982

  Pegasos1982 PB New Member

  Εδώ και 3 μήνες το 1 αρσενικο μου απο το ξημέρωμα αρχιζε και κελαιδούσε ασταμάτητα. Μερίκες φορές τόσο δυνατά που φοβόμουν μην μου κάνουν παρατήρηση απο την πολυκατοικία. Πριν 2 μήνες του πήρα ένα λευκό θυληκό γιατί τον εβλεπα πολυ πυρωμενο και τα ειχα με το χωρισμα για να γνωριστουν. Εδώ και 6 μέρες σταμάτησε αποτομα λες και του κόπηκε η λαλια και και η χιονουλα μου (η θυληκια ) έχει αρχισει και καθεται στη φωλια και την χτιζει, αλλα αυτος τίποτα.Του έβαλα λίγο νίζερ και πρόσθεσα καναβουρι στην κελαιδίνη , επίσης του βαζω και σταγονες απο ενα φάρμακο που ενισχύει το κελαηδισμα, αλλα ακομα τιποτα. τι αλλο πρέπει να κάνω για να τον ξανακούσω;
   
 2. Βαλε τον αρσενικο σε σημειο που να μην βλεπει την θυληκια.Παντως ειναι φυσιολογικο να μην κελαιδαει απ΄την στιγμη που βλεπει την θυληκια.
   
 3. Θα τον ξανακούσεις μετά την αναπαραγωγή! Πολλά καναρίνια όταν είναι με θηλυκιά σταματάνε το κελάηδημα. Είναι φυσιολογικό. Αν έχουν αρχίσει να ταΐζονται βγάλε πλέον το χώρισμα για να ζευγαρώσουν.
   
 4. Αν δεν βλέπει τη θηλυκιά πώς θα ζευγαρώσει;;;
   
 5. Η απαντηση ειναι για αυτην την ερωτηση..
  Εξιγω πως ειναι φυσιολογικο να μην κελαιδαει.
   
 6. Pegasos1982

  Pegasos1982 PB New Member

  Ευχαριστώ πολυ δηλαδή πριν το ζευγαρωμα ειναι φυσιολογικο να σταματαει γιατι ακομα δεν τα εχω ενωσει και μου φανηκε περιεργο παντως επιδιώκω για ζεύγαρωμα και μάλλον το λαθος ειναι δικο μου που δεν εδωσα σώστη ερωτηση. δηλαδή μου προτεινετε να τα ενώσω ;
   
 7. Μολις ειναι ετοιμη η φωλια ενωσε τα.
   
 8. Pegasos1982

  Pegasos1982 PB New Member

  Ευχαριστώ πολυ και πάλι. θα μάθετε νεα σε λίγες μέρες.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...