Λείπουν όλα τα πούπουλα στην πλάτη του lovebird μου

Συζήτηση με θέμα Λείπουν όλα τα πούπουλα στην πλάτη του lovebird μου, που ξεκίνησε από mamadok, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 1 Απρ 2014.

 1. mamadok

  mamadok PB New Member

  έχω ένα Lovebirds 4 ετών αυτό στη φωτό, μόνο του στο κλουβί και σήμερα διαπίστωσα πως του λείπουν όλα τα πούπουλα στην πλάτη από τη μέση μέχρι την ουρά είναι γυμνό.δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά του,τρώει ,κινείται παίζει φωνάζει.ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
   
 2. cristina.lg

  cristina.lg PB New Member

  Και εμένα το πρασινούλι μου έχει χάσει την ουρά του και αρκετά φτερά από την πλάτη του.... Το δικό σου ζει μόνο του; γιατί ξέρω ότι μόνα παθαίνουν κατάθλιψη και ίσως από αυτό να έχασε τα φτερά... αν βέβαια τα έχασε όλα από την μια μέρα στην άλλη ίσως είναι κάτι πιο σοβαρό.... ψείρες, ακάρεα, αβιταμίνωση, κάποιος ιός.... Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό!
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Πούπουλα βρήκες στο κλουβί ή τριγύρω;
   
 4. mamadok

  mamadok PB New Member

  πολύ λίγα και τα θεωρούσα φυσιολογικά μόνο όταν άνοιξε τα φτερά φάνηκε η γύμνια
   
 5. mamadok

  mamadok PB New Member

  αυτή είναι η φωτό όσο μπόρεσα
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 6. mamadok

  mamadok PB New Member

  όχι δεν τα έχασε σε μια μέρα σήμερα το είδα κάποια στιγμή που άνοιξε τα φτερά,γιατί αλοιώς δεν φάινεται.Ναι μόνο του ζεί
   
 7. cristina.lg

  cristina.lg PB New Member

  Τι τρώει;
  Μέσα στο site έχω διαβάσει ότι μπορείς να το ψεκάζεις με μηλόξυδο διαλυμένο σε νερό αν έχεις υποψίες για ψείρες ή ακάρεα και σκέφτομαι να το δοκιμάσω κ εγώ μιας κ είναι ακίνδυνο. Αν δε δω αλλαγή θα πάω να αγοράσω βιταμίνες και βλέπουμε.... Σκέφτομαι και να το χωρίσω από το άλλο μήπως τσακώνονται..
  Σκέφτεσαι καθόλου να του πάρεις ταίρι;;
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...