Λείπουν όλα τα πούπουλα στην πλάτη του lovebird μου

Συζήτηση με θέμα Λείπουν όλα τα πούπουλα στην πλάτη του lovebird μου, που ξεκίνησε από mamadok, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 1 Απρ 2014.

 1. έχω ένα Lovebirds 4 ετών αυτό στη φωτό, μόνο του στο κλουβί και σήμερα διαπίστωσα πως του λείπουν όλα τα πούπουλα στην πλάτη από τη μέση μέχρι την ουρά είναι γυμνό.δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά του,τρώει ,κινείται παίζει φωνάζει.ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
   
 2. cristina.lg

  cristina.lg PB New Member

  Και εμένα το πρασινούλι μου έχει χάσει την ουρά του και αρκετά φτερά από την πλάτη του.... Το δικό σου ζει μόνο του; γιατί ξέρω ότι μόνα παθαίνουν κατάθλιψη και ίσως από αυτό να έχασε τα φτερά... αν βέβαια τα έχασε όλα από την μια μέρα στην άλλη ίσως είναι κάτι πιο σοβαρό.... ψείρες, ακάρεα, αβιταμίνωση, κάποιος ιός.... Εύχομαι να είναι κάτι περαστικό!
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Πούπουλα βρήκες στο κλουβί ή τριγύρω;
   
 4. πολύ λίγα και τα θεωρούσα φυσιολογικά μόνο όταν άνοιξε τα φτερά φάνηκε η γύμνια
   
 5. αυτή είναι η φωτό όσο μπόρεσα
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 6. όχι δεν τα έχασε σε μια μέρα σήμερα το είδα κάποια στιγμή που άνοιξε τα φτερά,γιατί αλοιώς δεν φάινεται.Ναι μόνο του ζεί
   
 7. cristina.lg

  cristina.lg PB New Member

  Τι τρώει;
  Μέσα στο site έχω διαβάσει ότι μπορείς να το ψεκάζεις με μηλόξυδο διαλυμένο σε νερό αν έχεις υποψίες για ψείρες ή ακάρεα και σκέφτομαι να το δοκιμάσω κ εγώ μιας κ είναι ακίνδυνο. Αν δε δω αλλαγή θα πάω να αγοράσω βιταμίνες και βλέπουμε.... Σκέφτομαι και να το χωρίσω από το άλλο μήπως τσακώνονται..
  Σκέφτεσαι καθόλου να του πάρεις ταίρι;;
   
Φόρτωση...