Κόκκινο σημάδι κάτω απο το ράμφος, ζητώ τα φώτα σας

Συζήτηση με θέμα Κόκκινο σημάδι κάτω απο το ράμφος, ζητώ τα φώτα σας, που ξεκίνησε από Dimitris.P, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 13 Οκτ 2015.

 1. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλημέρα,φίλοι μου!!
  επισυνάπτω 3 φωτό της Ελπίδας,στην οποία σήμερα το πρωί εντόπισα μία μικρή κοκκινίλα λίγο πιο κάτω απ το ράμφος της στην δεξιά πλευρά!! μπορεί να μην είναι και τίποτα..γι αυτό και ζητώ τα φώτα σας!! η μικρή είναι 3 μηνών και κάτι και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της πτερόροιας.
  σας ευχαριστώ
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Φαίνεται να είναι κάποιος ερεθισμός του δέρματος από μια καινούργια φύτρα. Όταν ολοκληρωθεί η πτερόρροια ή ίσως και νωρίτερα, θα έχει περάσει. Εάν εντωμεταξύ υπάρξει επιδείνωση, ενημέρωσε εμάς
   
 3. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  σε ευχαριστώ ολόψυχα,φίλε Σταύρο ..να είσαι καλά!:):thumbsup: και γώ αυτό φαντάστηκα,λόγω της πτερόροιας..
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Το ότι οι φύτρες βγαίνουν απ το κεφαλάκι σημαίνει ότι η πτερόροια είναι στα τελειώματα! Υπομονή και μετά την πτερόροια η μικρή θα είναι ακόμα πιο όμορφη! Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας Δημήτρη μου!! :)
   
 5. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλή σου μέρα,Αλίκη μου! σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!να σαι καλά..και να προσέχεις τα ζουζούνια σου!! τελικά..τίποτε καλύτερο από το να νιώθεις και όχι μόνο να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που η γνώμη και η άποψη τους σε καθοδηγούν με ηρεμία !!;):thumbsup:
   
Φόρτωση...