Κοπή Πίτας 2014 στον ΠΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συζήτηση με θέμα Κοπή Πίτας 2014 στον ΠΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, που ξεκίνησε από kostantakis, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 18 Ιαν 2014.

 1. Κοπή Πίτας 2014 & Σεμινάριο αναπαραγωγής & διαχείρισης Ιθαγενών από τον Ιατρό κ. Ευάγγελο Ψαράκη !

  Ο σύλλογος μας ΠΟΚ Ηρακλείου "Παγκρήτιος Όμιλος Καναρινοφίλλων" έκοψε την πίτα του την Τετάρτη που μας πέρασε (15/1/2014) σε πολύ καλό κλίμα παρουσία μελών και φίλων ! Ο πρόεδρος μας κ. Χαλκιαδάκης Εμμανουήλ έκοψε την πίτα, ήπιαμε τα ρακάκια μας, φάγαμε και την πεντανόστιμη Βασιλόπιτα μας, όπου πραγματικά δεν έμεινε ούτε ψίχουλο ! Αντε και του Χρόνου παιδιά !

  Η κοπή της πίτας συνδιάστηκε με ένα άκρως ενδιαφέρων σεμινάριο από τον Ιατρό κ. Ευάγγελο Ψαράκη (ΠΟΚ Α-003) ! Το θέμα του σεμιναρίου ? "Αναπαραγωγή & διαχείριση Ιθαγενών" από έναν "μετρ" στα Ιθαγενή και όχι μόνο.... ! Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας κατατέθηκαν "εν μέρη" σήμερα από τον κ. Ψαράκη. Και λέω "εν μέρη" γιατί δεν φτάνουν ούτε μια ούτε δύο ώρες... ούτε 4 ώρες για να σου μεταφέρει της πολύτιμες γνώσεις του επάνω στα Ιθαγενή !
  *Το βίντεο δεν θα βγει δημόσια στους επισκέπτες του φόρουμ ! Τα λινκ θα τα βρείτε στο προφίλ μου για τα μέλη μας και μόνο !

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]


  Κεντρικός Ομιλητής ο Ιατρός κ. Ψαράκης Ευάγγελος (ΠΟΚ Α-003) !

  [​IMG]
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Και του χρόνου με υγεία, καλή χρονιά σε όλους και καλές παραγωγές! :)
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Καλή χρονιά παιδιά.
   
Φόρτωση...