Κοκατίλ - τραγουδοποιός

Συζήτηση με θέμα Κοκατίλ - τραγουδοποιός, που ξεκίνησε από ζιζι, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 12 Ιουν 2014.

 1. To κοκατίλ που απέκτησα πριν από περίπου 2 - 2, 5 μήνες κελαηδάει σαν αηδόνι....! Την πρώτη φορά που το άκουσα γέλασα πολύ, τώρα απλά απολαμβάνω το απίστευτο αυτό τραγούδι... Είχα για πολλά χρόνια καναρίνια χαρτζ ρολερ αλλά ποτέ δεν άκουσα μελωδία τόσο ξεχωριστή.... Μοιάζει μόνο με εκείνη των αηδονιών... Πού μπορεί να οφείλεται αυτό το περίεργο ταλέντο???
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Κάπου θα το άκουγε και το αντέγραψε . Μπράβο του !
   
 3. JohnP

  JohnP PB New Member

  Ζωή και εγώ στο παρελθόν είχα ενα κοκατίλ και πραγματικά, οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα απο το κελάηδημά του, αλλά ρε σι.... ΠΑΡΑ πολύ...δηλαδή μια τελεία....ένα κόμμα κάτι...ασταμάτητο όλη μέρα. Κατηγορούν τους μεγάλους παπαγάλους για τις κραυγές τους και την ένταση που έχουν, αλλά αυτό δεν σταματούσε όμως! Αν ήθελα αηδόνι, θα έπαιρνα αηδόνι, όχι κοκατίλ...Παρ΄όλα αυτά να το χαίρεσαι!
   
 4. Το δικό μου κάθε μεσημέρι και απόγευμα μόνο κελαηδάει και μάλιστα χαμηλόφωνα... Δεν μου είχε ξανατύχει στο παρελθόν! Μπορεί αυτό να υποδηλώνει κάτι για το φύλο του πουλιού??
   
Φόρτωση...