Κατασκευή ξύλινου κλουβιού

Συζήτηση με θέμα Κατασκευή ξύλινου κλουβιού, που ξεκίνησε από boot, στο Forum 'Ιδιοκατασκευές, Παρουσιάσεις Εκτροφείων' του PetBirds, 23 Νοε 2006.

 1. boot

  boot PB New Member

  Πριν τρία χρόνια περίπου αποφάσισα να φτιάξω ένα πιο ευρύχωρο και συνάμα διαφορετικό κλουβί από τα συνηθισμένα, για το πρώτο ζευγάρι καναρινιών που είχα.

  Δυστυχώς την περίοδο που το έφτιαξα δεν τράβηξα φωτογραφίες από τα στάδια κατασκευής, αλλά για όποια διευκρίνιση θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε.

  Αγόρασα κάποια κομμάτια ξύλου διαστάσεων 2Χ2cm (Α), 2Χ1cm (Β) και 7Χ2cm (C), ένα κομμάτι κόντρα πλακέ 1X1m, μια καλή ξυλόκολλα, λίγα μικρά καρφιά και ξυλόβιδες, καλαμάκια για σουβλάκια και ένα κουτί συντηρητικό ξύλου στο χρώμα της καρυδιάς. Μου πήρε περίπου 15 ημέρες για να το κατασκευάσω από 3-4 ώρες την ημέρα. Έχει διαστάσεις 60Χ50cm ενώ το ύψος του φτάνει το 1 μέτρο. Ακόμη και οι ταΐστρες είναι ξύλινες ενώ στον πάτο έχω τοποθετήσει μια συρταρωτή λαμαρίνα. Το πιο δύσκολο μέρος της κατασκευής ήταν οι αμέτρητες τρύπες που άνοιξα για να περάσω τα ξυλάκια.

  Αν θυμάμαι καλά όλη η κατασκευή μου κόστισε γύρω στα 45 ευρώ.
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. Πάρα πολυ καλό. μπράβο!
   
 3. PPIPIS

  PPIPIS PB New Member

  Πολύ όμορφο, με πολύ μεράκι
   
 4. Μπραβο σου.πολυ καλη και μερακληδικη δουλεια φιλε boot.
   
 5. μιλαμε μερακλιδικη κατασκευη και με πολυ μερακι και υπομονη.συγχαρητηρια
   
Φόρτωση...