Κατάργηση της KING Kanary Gloster - Posture South Europe 5Kg

Συζήτηση με θέμα Κατάργηση της KING Kanary Gloster - Posture South Europe 5Kg, που ξεκίνησε από Dimitris.P, στο Forum 'Διατροφή Καναρινιών' του PetBirds, 2 Φεβ 2016.

 1. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλησπέρα φίλοι μου!
  τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιούσα το εν λόγω μείγμα,στην συσκευασία των 5Kg..πολύ καλό,σε καλή τιμή,λογική ποσότητα για τα πουλιά που έχω. Πριν λίγο πληροφορήθηκα πως η Κing καταργεί κάθε συσκευασία μείγματος σπόρων 5Kg και πλέον θα διακινούνται στην αγορά μόνο οι μεγάλες των 20Kg.
  (..προς ενημέρωσιν όποιων φίλων χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη συσκευασία ή οποιαδήποτε άλλη των 5Kg).
   
 2. Δημήτρη,ποια το κάνει αυτό;
  Η ίδια εταιρεία η εδώ στην Ελλάδα δεν θα το φέρνει.
   
 3. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  φίλε Μάκη..προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω μία συσκευασία,και ενώ όλοι στην ιστοσελίδα τους το έδειχναν ως ''υπάρχον απόθεμα'',κανείς τελικά δεν είχε και σε τηλ.επικοινωνία μαζί τους,μου τα μάσαγαν!
  η μόνη επαγγελματική ομάδα που είχε το θάρρος να μου πει την αλήθεια,και το επιβεβαίωσα τηλεφωνώντας στην εταιρεία που το εισάγει( Κλουβοτεχνική) ήταν το karderines.gr/shop(μπράβο στα παιδιά αυτά κι από μένα!) και ήταν αλήθεια..η KING σταματά να παράγει πλέον τις 5Kg συσκευασίες και παντού ανά τον κόσμο θα προωθεί μόνο των 20Kg.
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ούτε μικρές συσκευασίες κιλού δεν θα έχει;
   
 5. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  Μαρία..δεν βγάζει η KING συσκευασίες 1Kg..ο κάθε επαγγελματίας ανοίγει τσουβάλι 20Kg και δίνει σε όποιον του ζητήσει μικρότερη ποσότητα.
   
 6. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Μαζευτείτε 4 άτομα για να πάρετε ένα σακί των 20 κιλών. (ο καθένας από 5 κιλά)... Κι λογικά θα βγείτε κι κερδισμένοι σε τιμή.
   
 7. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  καλό..πολύ καλό,Πωλίνα μου!! προχώρησα σε παραγγελία συσκ. 20+2Kg,ούτως η άλλως σε λίγο καιρό η παρέα μου θα αυξηθεί κατά 30 μέλη τουλάχιστον,απλά θεωρώ καλύτερες τις μικρότερες συσκευασίες,ως προς την φρεσκάδα των σπόρων..
   
 8. Καλή η πρόταση της Πωλίνας.
  Δημήτρη,αν συνεχίσεις να παίρνεις 20κιλο τσουβάλι και το κρατάς όλο εσύ,σε λίγο καιρό
  θα έχω να σου δώσω κουβά που την χωράει όλη την συσκευασία και κλείνει αεροστεγώς και με λάστιχο.
   
 9. TheBigL

  TheBigL PB Member

  Αν θυμάστε σας το είχα πει και εγώ για τη συσκευασία τη 5κιλη.Την έψαχνα και όλοι μου λέγανε ότι έχει έλλειψη και ίσως από το 2016 να ξαναβγεί λόγω προβλήματος της συσκευασίας των 5 κιλών γιατί βρεθήκανε τροφές ανοιχτές και τις αποσύρανε.Τώρα τί ισχύει δεν ξέρω αλλά κινήθηκα προς ornitalia γιατί 20 κιλη συσκευασία με 4 πουλιά δεν λέει :)
   
 10. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  ειλικρινά,εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν πρέπει να καταργώ ή να τροποποιώ τα πλάνα μου!!
  παρήγγειλα μεν την 20κιλη συσκευασία αλλά προσπαθώ να σκεφτώ όσο πιο ηρεμα μπορώ: βάζοντας σε λίγο καιρό 4 ζευγάρια προς αναπαραγωγή,με 2 γέννες στο πλάνο ανά ζευγάρι,αξίζει να πάρω την 20κιλη ή θα πετάξω αρκετή απ'αυτή στο τέλος,δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής είναι ένας χρόνος maximum;
  ή να κινηθώ σε άλλη εταιρεία όπως Manitoba,που εξακολουθεί να βγάζει 3κιλη συσκευασία;
  τι να κάνω; την γνώμη σας,παρακαλώ πολύ,φίλοι μου..
   
 11. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Τόσο λίγο τρώνε τα καναρίνια; Έχω 7 παπαγάλους και καταναλώνουν 20 κιλά σε 6-7 μήνες. Εσύ με 8 γονείς και πόσους νεοσσούς θα περάσεις πάνω από χρόνο; Είναι δυνατόν; Μήπως δεν τα λογαριάζεις καλά; :)
   
 12. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  γι αυτό ρωτώ,Μαρία μου,πιθανότατα μέσα στα νεύρα μου να μην έχω υπολογίσει σωστά την απορρόφηση/κατανάλωση τροφής..
  ίσως κάποιοι φίλοι με ανάλογα άτομα και λίγα περισσότερα,δίνοντας μου την δική τους στατιστική άποψη,να ξεμπλοκάρω και να μη χρειαστεί τελικά να προχωρήσω σε αλλαγή μείγματος..
   
 13. TheBigL

  TheBigL PB Member

  Κράτα τα 15 κιλά και δώσε σε κάποιον ένα 5 κιλο αν έχεις αμφιβολίες.
   
 14. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  θα το πάρω Λάμπρο και αν λήξει..έληξε!
   
 15. Δημητρη με 4 ζευγάρια και με τους νεοσσους σε πληρη αναπτυξη ουτε που θα το καταλάβεις ποτε θα τελειωσει το 20 κιλο...Ισως κανενα εξαμηνο...
   
Φόρτωση...