Καρδερίνα σκίζει χαρτιά από τον πάτο

Συζήτηση με θέμα Καρδερίνα σκίζει χαρτιά από τον πάτο, που ξεκίνησε από giannis.kirp., στο Forum 'Αναπαραγωγή Ιθαγενών Πουλιών - Υβριδίων' του PetBirds, 9 Μαϊ 2014.

 1. Παιδιά έχω δει τις καρδερίνες μου να φιλιούνται πολλές φορές αλλά μέχρι εκεί. Εξάλου δεν είχα σκοπό να τα ζευγαρώσω φέτος. Σήμερα όμως είδα τη θηλυκή καρδερίνα να σκίζει τα χαρτιά από τον πάτο. Μήπως θέλει να κάνει φωλιά??? Τα πουλιά τρέφονται με τροφή για Ευρωπαικά πουλιά και κάθε 3 φορές την εβδομάδα τους παρέχετε αυγό και σχεδόν καθημερινά φρούτα και λαχανικά. Αν όντως θέλει να κάνει φωλιά να τα βάλω???
   
 2. δώσε τους φωλιά και νήμα και απλά παρακολούθα από μακριά !
   
 3. Ευχαριστώ πολύ!
   
 4. Παιδιά έβαλα φωλιά και την περίφραξα με ψεύτικο πεύκο όπως πρέπει ( να είναι ανοιχτή από πάνω κ.α. ) αλλά μήναμε στα φιλιά. Αυγό, φρούτα και λαχανικά χωριγούντε κανονικά.
   
 5. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Περιμένεις χωρίς υπερβολικές προσδοκίες. Αυτό είναι το σημείο που φτάνουν οι περισσότεροι.
   
 6. ΑΒΑΤΟΝ

  ΑΒΑΤΟΝ PB Known Member

  Οι καρδερίνες δεν είναι καναρίνια (για την ώρα)

  Σε αυτή την ζευγαρώστρα δεν έχεις απαιτήσεις για τα πουλιά όσο αναφορά για την αναπαραγωγή.

  Δεν είναι κανόνας αυτό που λέω....αλλά.....
   
 7. adreas

  adreas PB New Member

  Σχετικά είναι όλα Βασίλη εδώ είναι πως θα διαχειριστής τα πουλιά μια φωτογραφία σε 80 εκατοστά μήκος δεν μπορούσα να βάλω λόγο του μικρού μεγέθους κλουβιού 4 πατήθρες και έβαλα μια στη φλώρα και μια στην καρδερίνα χώρισμα για να μην βλέπονται δεν έβαλα μιας και τα είδη δεν είναι κυρίαρχα όσο αφορά τη φλώρα με την καρδερίνα και δεν τα ένοιαξε καθόλου.

  Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες.

  rsz_azhjlq2.jpg rsz_brfjnlla.jpg rsz_cdoyyhne.jpg
   
 8. Θα περιμένουμε και θα δούμε.
   
Φόρτωση...