Καρβουνο για καναρινια

Συζήτηση με θέμα Καρβουνο για καναρινια, που ξεκίνησε από stavros76, στο Forum 'Διατροφή Καναρινιών' του PetBirds, 30 Δεκ 2013.

 1. stavros76

  stavros76 PB New Member

  Καλημερα, θα ηθελα να μαθω ποτε δινουμε καρβουνο στα καναρινια και σε ποια ποσοτητα?
   
 2. Γειά σου stavros76! Καλωσόρισες στο φόρουμ μας(αν είσαι καινούριος)! Εγώ ξέρω ότι το κάρβουνο το χρησιμοποιούμε όταν από ατύχημα, κόβουμε τα νύχια των πουλιών και πειράξουμε και την φλέβα που έχουν στη βάση του νυχιού. Τότε, στην προκειμένη περίπτωση αν έχεις στη διάθεση σου κάρβουνο, απλά το βάζεις πάνω στην πληγή και το αίμα θα σταματήσει να ''τρέχει''. Το κάρβουνο πήζει το αίμα και βοηθάει να επουλωθεί λίγο η πληγή.
  Τώρα όσων αφορά στη διατροφή τους με κάρβουνο, που αυτό είναι και το ερώτημα σου το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά δεν γνωρίζω πόσο συχνά ή αραιά κάνει να δίνουμε και αν τους προσφέρει θρεπτικά συστατικά. Θα σου απαντήσουν οι εμπειρότεροι του φόρουμ! Αλλά έχω ακούσει ότι τα πουλιά μπορούν να συμπεριλάβουν στη διατροφή τους και το κάρβουνο,δεν ξέρω όμως αν κάνει να τους δίνουμε συχνά! Αυτά από εμένα και καλή συνέχεια με τα καναρίνια σου! Φιλικά Αμβρόσιος!
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member


  Διάβασε αυτό το θέμα, είναι αρκετά κατατοπιστικό. Grit Minerals Οστρακα
   
 4. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Γεια σου Σταύρο καλώς ήρθες! Απάντηση σου έδωσε ο Σταύρος ο admin :)
   
Φόρτωση...