Καναρίνι Lizard αρσενικό με κοινό καναρίνι

Συζήτηση με θέμα Καναρίνι Lizard αρσενικό με κοινό καναρίνι, που ξεκίνησε από artsam, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 19 Μαρ 2009.

 1. artsam

  artsam PB New Member

  Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν θα έχω επιτυχία σε γέννα αν βάλω καναρίνι τύπου Lizard αρσενικό με κοινό καναρίνι ή σκαθοκάναρο θηλυκό ; ευχαριστώ
   
 2. mgerom

  mgerom PB Supporter Article Writer

  H απάντηση είναι , πολύ πιθανόν. Απο άλλους παράγοντες εξαρτάται
  η επιτυχία στην αναπαραγωγή. Η παρότρυνση, η συμβουλή είναι, αγόρασε
  ένα θηλυκό Λίζαρτ κατάλληλο, για να δημιουργήσεις ενα ΣΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ με το δικό σου αρσενικό.
   
 3. Τα Lizard δεν είναι από τα καναρίνια που συναντάμε συχνά στα μαγαζιά. Είναι πολύ ενδιαφέροντα σαν ράτσα και θα ήταν κρίμα να χρησιμοποιήσεις ένα lizard για να βγάλεις κοινά καναρίνια. Αν το ζευγαρώσεις με κοινό καναρίνι αυτό θα πάρεις. Για το ζευγάρωμα με σκαθοκάναρο έχεις πιο λίγες ίσως πιθανότητες επιτυχίας από ότι καναρίνι με καναρίνι. Το θέμα είναι τί θες να βγάλεις με τέτοιο ζευγάρι. Αν έχεις κάποιο στόχο για τη συγκεκριμένη εκτροφή. Αν ναι σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερα από ένα ζευγάρια για να δεις εκτροφικά αποτελέσματα. Αν δεν υπάρχει κάποιος στόχος τότε καλύτερα να μην το επιχειρήσεις και να βάλεις lizard με lizard και κοινά με κοινά.

  ΥΓ. Προσωπική γνώμη εκφράζω πάντα, ο καθένας κάνει ότι θέλει με την εκτροφή του.
   
 4. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Κατατοπιστικότατο είναι και το πολύ ωραιο άρθρο του Γρηγόρη Καναρίνια Lizard , καθώς και η συζήτηση που ακολουθεί σχετικά με την αναπαραγωγή τους. Οι προτάσεις του κ. Μάκη και του Βασίλη είναι οι ορθότερες!:)
   
Φόρτωση...