Πρόσφατα

Καναρίνι "πιγκουίνος"

boot

PB New Member
Thread starter #1
Ανεβάζω την φωτό αυτή εκ μέρους κάποιου φίλου μέλος της σελίδας που δεν έχει την δυνατότητα να την ανεβάσει.
Από εχτές είναι φουσκωμένο όλο του το σώμα και κάθεται σε μία στάση όρθιο με σκυμμένο το κεφάλι σαν πιγκουίνος . Τρώει κανονικά.
Παρακαλούμε την βοήθειά σας
 
#2
ακου 99% ειναι κοκκιδια αλλα επειδη υπαρχουν 2 ειδων{πρωτοζωα και βακτηρια ή ιους} πες τον φιλο σου να δοκιμασει το bogena sivotine και το bogena finicoc το πρωτο για βακτηρια και το δευτερο για πρωτοζωα μετα απο 3 μερες δωστου βιταμινες για να επανελθει η χλωριδα του εντερου και επισης αν εχει διαρροια να του βαλει καρβουνο για πτηνα και οπωσδηποτε χαλικακια{αυτο που βαζουμε για υποστρωμα} αυτα
 

Stavros

Administrator
Staff Member
#3
Γιάννη εγώ δεν θα κάνω κάποια διάγνωση με βάση τα στοιχεία που δίνεις αλλά θα ήθελα απλώς να προτείνεις στο φίλο να αλλάξει το συγκεκριμένο κλουβί με κάποιο είτε χρωμιωμένο (νίκελ) είτε με κάποιο άλλο το οποίο δεν θα είναι σκουριασμένο. Επίσης να βγάλει τα χαρτιά (εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.) από τον πάτο και να βάλει λευκό χαρτί μόνο κάτω από τη σχάρα του κλουβιού.

Χωρίς να ισχυρίζομαι ότι πρόκειται για τοξίκωση από μόλυβδο ή κάποιο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσει η σκουριά, καλό θα ήταν να αποκλειστεί έστω και η ελάχιστη πιθανότητα και μετά να γίνει η θεραπεία για το πιο πιθανό πρόβλημα.
 
#4
Πες στον φίλο σου να του προσφέρει στο νερό βιταμίνη Β 12 για 10 μέρες, θα την αλλάζει δυο φόρες την ημέρα πρωί μεσημέρι. Αν το κάνει αυτό, να μας πεις τι έγινε.
 

boot

PB New Member
Thread starter #6
Παιδιά εχθές πληροφορήθηκα ότι το πουλί τελικά δεν τα κατάφερε, ευχαριστούμε για την βοήθειά σας.
 
Top Bottom