Καναρίνι με καρδερίνα

Συζήτηση με θέμα Καναρίνι με καρδερίνα, που ξεκίνησε από yiazoo, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 20 Ιουλ 2015.

 1. yiazoo

  yiazoo PB New Member

  Καλησπέρα σας,

  έχω ένα κλουβί στο μπαλκόνι που έχω φτιάξει μόνος μου, είναι 110Χ50Χ70 ύψος. Μέσα έχω ένα αρσενικό καναρίνι, μια χαρά είναι ο τύπος. Θα έχω πρόβλημα λέτε αν βάλω μέσα μία αρσενική καρδερίνα; Την έχει κάποιος σε ένα κλουβάκι και επειδή λέει να την δώσει, σκέφτομαι να την πάρω και να την βάλω μαζί του.
  Ευχαριστώ
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Όχι δεν κάνει. Κάποια στιγμή θα σκοτωθούν είτε από το στρες, είτε από κάποιον καβγά. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει δεν είναι η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πουλιών με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά η διατήρηση των πουλιών που μπορούμε να φροντίσουμε.

  Τα αρσενικά πουλιά χρειάζονται δικό τους αποκλειστικό χώρο. Διαφορετικά, για ποιο λόγο να τα βάλεις όλα μαζί όταν το μόνο που θα σου δώσουν θα είναι τσακωμοί;
   
 3. George98

  George98 PB Active Member

  Σταύρο ο φίλος δεν νομίζω να θέλει να βλάψει τα πουλάκια απλά ρωτάει μήπως επειδή είναι απο διαφορετικό είδος δεν θα είχαν πρόβλημα
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Γιώργο δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς πριν μάθουμε τα βασικά, είχαμε σκοπό να βλάψουμε εσκεμμένα τα πουλιά μας.
  Αυτός ο λόγος και μόνο είναι αρκετός για να δημιουργήσει προβλήματα στη συμβίωση δύο πουλιών διαφορετικού είδους, ακόμη και αν είναι διαφορετικού φύλου.
   
Φόρτωση...