Κανέλα - cinnamon

Συζήτηση με θέμα Κανέλα - cinnamon, που ξεκίνησε από jamieo, στο Forum 'Βότανα - Φυσικές Θεραπείες' του PetBirds, 3 Ιαν 2009.

 1. jamieo

  jamieo PB Member

  κανέλα

  Πολλοί από εμάς χρήση κανέλας κατά το μαγείρεμα. Προσθέτει μια ωραία γεύση σε ορισμένα τρόφιμα. Ωστόσο, έχει και κάποια οφέλη για την υγεία.

  Κανέλα ενεργεί ως ήπιο αντιβιοτικό. Μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη ζύμης. Μπορείτε να πασπαλίζουμε ένα μικρό βουνό της κανέλας σε μαλακά τρόφιμα κάθε ημέρα ή μερικές φορές την εβδομάδα.

  Κανέλα μπαστούνια μπορεί να είναι διασκεδαστική παιχνίδια για παπαγάλους. I πασπαλίζουμε πάνω σε αυτό μαγειρεμένο ρύζι για Budgies μου και cockatiels.

  landofvos.com/articles/kitchenxv.html

  Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν επίσης ότι η κανέλα βοηθά με την πέψη της ζάχαρης. Επίσης, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο για τα άτομα με διαβήτη. Οι άνθρωποι λαμβάνουν συμπληρώματα κανέλα για το λόγο αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το ίδιο για τα πτηνά ή μη.
   
 2. jamieo

  jamieo PB Member

  σχεδόν ξεχάσει ... πρόσθετο όφελος για μπαστούνια κανέλας που να σας παπαγάλος είναι ότι το κλουβί θα έχει ωραίο άρωμα. Αν ο παπαγάλος σας δίνει ένα φιλί, το ράμφος θα έχει επίσης ένα ωραίο άρωμα.
   
 3. Jamie ευχαριστώ καλή ιδέα η χρήση της.
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Μια διευκρίνιση Jamie… :) εδώ εννοείς την "ανάπτυξη μυκήτων" αν συμπεραίνω σωστά έτσι;
   
 5. jamieo

  jamieo PB Member

  Ευχαριστώ ... Θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένη. Μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψει την ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συμβάλει στην πρόληψη της υπερανάπτυξη της Candida-έναν τύπο ζύμης. Αυτή η μαγιά είναι παρόντες στο περιβάλλον. Είναι επίσης παρούσα στο σώμα ενός παπαγάλος (είναι επίσης στο σώμα του ανθρώπου). Το ανοσοποιητικό σύστημα που είναι υγιείς θα διατηρήσει τη μαγιά ανάπτυξης στο ελάχιστο. Ωστόσο, εάν το πουλί να αρρωστήσει, τότε η Candida μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα.

  Candida / Candidiasis
  Yeast Infections

  Αυτό είναι συχνά ένα πρόβλημα με το χέρι μωρό πτηνά. Θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με Candida. My lorikeets τρώνε μια δίαιτα που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα overgrowh της Candida. Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος να χρησιμοποιήσω το ξύδι μήλου μηλίτη και κανέλα.
   
Ετικέτες:
Φόρτωση...