Κανάρα στο ένα πόδι

Συζήτηση με θέμα Κανάρα στο ένα πόδι, που ξεκίνησε από paoki72, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 29 Απρ 2007.

 1. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΗΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
   
 2. yannisleros

  yannisleros Banned

  ASE TO POULI YSIXO MALLON KOUTSO PAIZEI .
   
 3. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Δημήτρη η δική μου γνώμη είναι πως καταρχήν θα πρέπει να ελέγξεις προσεκτικά εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ίδιο το πόδι (ορθοπεδικό, τραυματισμός κ.λπ.).

  Στη συνέχεια, εφόσον αποκλειστεί αυτή η περίπτωση, να βάλεις ένα καθαρό λευκό χαρτί στον πάτο το κλουβιού και να παρατηρήσεις εάν οι κουτσουλιές του δείχνουν φυσιολογικές (μη υδαρές, εάν διατηρούν του σχήμα τους, έχουν το συνηθισμένο χρώμα κ.λπ.).

  Τέλος εάν αποκλειστούν οι δύο παραπάνω περιπτώσεις, θα σου πρότεινα να διακόψεις για μερικές ημέρες τη χορήγηση αβγοτροφής, εφόσον τη χορηγείς συστηματικά αυτή την περίοδο.
   
 4. Isidoros

  Isidoros PB New Member

  Δημήτρη θα συμφωνήσω με τον Στάυρο.Απλά καλό θα ήταν να κοιτάξεις και μην το πουλί αρχίζει να έχει εντερικά.Συνήθως όταν έχουν εντερικά ή πρόβλημα με το συκώτι κάθονται έτσι.
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...