Κανάρα με ''πολλά'' αυγά.

Συζήτηση με θέμα Κανάρα με ''πολλά'' αυγά., που ξεκίνησε από Canary A, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 21 Απρ 2015.

 1. Canary A

  Canary A PB New Member

  Καλησπέρα σας, μία από τις κανάρες που έχω έκανε κάτι που προσωπικά πρώτη φορά συναντώ. Καθημερινά για 7 ημέρες είχα και από ένα νέο αυγό. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και περίμενα υπομονετικά να περάσουν τουλάχιστον 7 μέρες για να μπορέσω να κάνω έναν αξιόπιστο έλεγχο για να διαπιστώσω πόσα αυγά έχουν πουλάκι. Το αποτέλεσμα ήταν ότι έχουμε 7 στα 7. Σε λίγες μέρες περιμένω να αρχίσουν να βγαίνουν και αποφάσισα να πάρω μερικά να τα βάλω σε μία άλλη κανάρα που είναι στις ίδιες μέρες και έχει άσπορα. Το θέμα είναι πόσα να πάρω;;;
   
 2. Paianas

  Paianas PB Known Member Article Writer

  Η δύο η τρία .Τι καλύτερο αφού έχεις δύο ''μητέρες΄΄ από το να τα μοιράσεις ?
   
 3. Μοίρασε τα αυγά.
  Θα έχουν και μεγαλύτερες πιθανότητες να μεγαλώσουν.
   
 4. Γεια σου Ανδρέα. Αφού έχεις τέτοια επιλογή καλό θα ήταν να μεταφέρεις τρία αυγα. Σίγουρα έτσι θα υπάρξουν πολύ καλυτερα ποσοστά επιβίωσης.
   
 5. Canary A

  Canary A PB New Member

  Αυτό θα κάνω. Συνήθως όταν διαπιστώνω ότι έχω άσπορα τα παίρνω για να μην ταλαιπωρώ το πουλάκι αλλά αυτήν την φορά τα άφησα επίτηδες γιατί έβλεπα τι πάει να γίνει με την ''κοτουλα'' κανάρα! Σήμερα θα μεταφέρω τα 3 μικρότερα ελπίζοντας ότι σύντομα θα έχω ακόμα 7 μικρά.

  Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!
   
 6. Με το καλό σου εύχομαι να σκάσουν τα μπομπιρακια σου!
   
 7. με το καλό να τα καμαρώσεις κατευθείαν (υπερ)πολύτεκνη η κανάρα!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
   
 8. Πριν 2-3 χρονια μια γνωστη μου με ένα ζευγαρι καναρινια χωρις προετοιμασια και μονο αυγο για το ταισμα των νεοσσων πρωτη γεννα 7/7 δευτερη γεννα 7/7 και τριτη 6/6 και κλαρωσαν όλα εκτος από ένα.Και χωρις να βαζει πλαστικα αυγα.Δεν λεω ότι είναι η ενδεδειγμενη λυση αλλα αν θελει η φυση....
   
Φόρτωση...