Κανάρα έκανε το τρίτο αυγό στον πάτο του κλουβιού χωρίς τσόφλι!

Συζήτηση με θέμα Κανάρα έκανε το τρίτο αυγό στον πάτο του κλουβιού χωρίς τσόφλι!, που ξεκίνησε από mouftis84, στο Forum 'Ασθένειες Καναρινιών' του PetBirds, 19 Μαρ 2015.

 1. mouftis84

  mouftis84 PB New Member

  Παιδιά έχω βάλει ζευγάρια και έχω τα πρώτα αυγά από το ένα.το 1 αυγό βγήκε χθες το 2 σήμερα τα πήρα και έβαλα ψεύτικα το πρωί.το απόγευμα πήγα να αλλάξω την τροφή και μόλις κουνησα τη ζευγαρωστρα η καναρα τρόμαξε και της έφυγε το 3 αυγό στον πάτο χωρίς τσόφλι! Τι παιζει;;;
   
 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Νομίζω χρειάζεται ασβέστιο το πουλάκι σου. Σουπιοκόκκαλο της έχεις βάλει στο κλουβί; Πάντως τώρα να προμηθευτείς εκτός από σουπιοκόκκαλο και υγρό ασβέστιο calcio της tafarm να προσθέτεις στο νερό. Και λίγο ωμό σουσάμι στους σπόρους.
   
 3. mouftis84

  mouftis84 PB New Member

  δεν ξέρω αν είναι από ασβέστιο γιατί της έφυγε όταν τρόμαξε πάντως έχω βάλει σουπιοκοκκαλο και κοχύλι.θα πάω να πάρω αυτό που μου γράφεις για να μαι σίγουρος.
   
 4. misalouris

  misalouris PB Moderator Staff Member

  Καλώς ήρθες... και καλά θα κάνεις να βάλεις ασβέστιο στο νερό..
   
 5. mouftis84

  mouftis84 PB New Member

  οκ ευχαριστώ!
   
 6. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Και το Calci-lux της Orlux είναι πολύ καλό! Βέβαια τώρα ό,τι βρεις σε ασβέστιο θα βάλεις! Ακόμα πολύ καλές πηγές ασβεστίου είναι το τσόφλι από αυγό και λίγο σουσάμι. Δώσε απ όλα για να είσαι σίγουρος! Δεν παίζουμε με αυτά! Δυστοκία των πτηνών
   
 7. ianos

  ianos Daily Active Member

  Μήπως να της έδινε απευθείας ασβέστιο στο στόμα σε πρώτη φάση ;
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...