Καλες αναπαραγωγικες ράτσες καναρινιων

Συζήτηση με θέμα Καλες αναπαραγωγικες ράτσες καναρινιων, που ξεκίνησε από djpietro, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 12 Δεκ 2013.

 1. djpietro

  djpietro PB New Member

  Καλησπέρα σε όλους! Ποιες κατα την γνωμη σας ειναι οι πιο αναπαραγωγικες ρατσες καναρινιων τύπου και χρωματος? Γιατι και οι ρατσες παιζουν τον ρολο τους, για παραδειγμα απο δικη μου εμπειρία αλλα και φιλων τα gloster ειναι πολυ ευκολα στην αναπαραγωγη...Αλλο παραδειγμα εχω ακούσει ότι τα Yorkshire και Norwich ειναι δυσκολα..Η γνωμη σας? ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
   
 2. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Πέτρο, τι ακριβώς εννοείς, να βγάζουν πολλά πουλιά και εύκολα ή εύκολα στη διαχείριση της ράτσας;

  Μια καλή συζήτηση σχετικά με το θέμα είχε προηγηθεί εδώ https://petbirds.gr/threads/657/
   
 3. djpietro

  djpietro PB New Member

  Εννοω νσ βγαζουν πολλα πουλια κ ευκολα ναι..φυσικα εννοειται προετοιμαζουμε καταλληλα το ζευγάρι μας οποιασδήποτε ρατσας.Οπως είπα πιο πανω ακουσα οτι τα ξακουστα Yorkshire και Norwich ειναι πολυ δυσκολα στην αναπαραγωγή.Απλα ρωταω για προσωπικες εμπειρίες καποιων απο εδω με συγκεκριμένες ρατσες καναρινιων τύπου και χρωματος.Εχω διαβασει τη συζήτηση που κανατε πιο πανω και εμαθα μερικά πράγματα. Ευχαριστώ
   
 4. Stavros

  Stavros PB Administrator Staff Member

  Αυτά που είναι πολύ παραγωγικά όπως το θέτεις, είναι κυρίως τα Gloster και τα Fife Fancy. Η εμπειρία που έχω προσωπικά είναι από Waterslager, τα οποία είναι επίσης πολύ εύκολα στην αναπαραγωγή. Επειδή όμως ανέφερες ότι σε ενδιαφέρουν μόνο τα εμφανισης, τότε ναι αυτά που ανέφερα πιο πάνω ειναι τα ευκολα και από τα δυσκολότερα είναι τα Yorkshire και Norwich, που οι εκτροφείς τους χρησιμοποιούν συνήθως παραμάνες.
   
Φόρτωση...