Παρουσίαση Καινουριο καναρινι

Συζήτηση με θέμα Καινουριο καναρινι, που ξεκίνησε από Xamodraki, στο Forum 'Γενικά για Καναρίνια' του PetBirds, 18 Μαρ 2009.

 1. Είμαστε αθεράπευτοι τελικά! :rolleyes: Πάνω που λέγαμε ότι θα πάρουμε τα παπαγαλάκια από το σπίτι, πήγαμε και πήραμε καναρίνι! Αναλύω. Κατά το Πάσχα θα βάλουμε τα παπαγαλάκια σε άλλο εξωτερικό μέρος σε τεράστιο κλουβί. Θα έχουν παρέα άλλα πουλιά στα διπλανά κλουβιά. Και επειδή βλέπω ότι ο μικρός μεγάλωσε και είναι σε ηλικία αναπαραγωγής, θα μπει και φωλιά και ο,τι γίνει! Πήγαμε στο πετ σοπ προχθές να πάρουμε τροφή. Και εννοείται ότι θα χαζέψω στα ζώα που έχουν! Εκεί που έπιανα φιλίες με κάτι κόκατου λίγο μαδημένα είναι η αλήθεια, πήγε ο άντρας μου στα καναρίνια, που σαν παλιός καναρινάς τα έχει αδυναμία. Πήγα κι εγώ μετά και βλέπαμε ένα καναρινάκι που κελαηδούσε πολύ πολύ όμορφα! Κοκκινοσταχτής, ζωηρούλης και με δυνατή φωνή! Ξεχώριζε απ΄όλα! Και αποφασίσαμε να το αγοράσουμε! Από προχθές το μεσημέρι που είναι εδώ, σήμερα άρχισε το κελάηδημα. Ακούει απέναντι το άλλο καναρίνι που είναι πολύ μελωδικό και κάνουν διαγωνισμό!:p Προσαρμόστηκε γρήγορα πάντως, με την μια πήγε να φάει και να πιει νερό. Παρεμπιπτόντως, ήπιε πολύ νερό, είναι φυσιολογικό αυτό? (Έχω συνηθίσει στα παπαγαλάκια που δεν πίνουν και με παραξενεύει) Και κάτι άλλο. Η άκρη του ράμφους του είναι μαύρη, όπως είναι στα μωρά παπαγαλάκια. Αυτό σημαίνει ότι είναι νεαρό? Έχει δαχτυλίδι στο πόδι αλλά δεν τον πιάνουμε ακόμη για να μην τρομάξει. Θα βγάλω και φωτογραφίες να ανεβάσω.
   
 2. RED

  RED PB New Member

  Να το χαίρεστε το καναρινάκι. Καλό θα ηταν να το πιάσεις και να δεις το δαχτυλίδι ετσι ωστε να ξέρεις την ηλικία του και την χώρα προέλευσης. Τώρα αν δεν θέλεις να το πιάσεις δες αν το δαχτυλίδι είναι κλειστού τύπου και πες μας το χρώμα του. Και πάλι να το χαίρεστε.
   
 3. Ευχαριστω! Το δαχτυλιδι ειναι ασημι και κλειστου τυπου
   
 4. Georgina

  Georgina PB Known Member PBCP Contributor

  Να σας ζησει ο νέος συγκάτοικος! Ελπίζω να τηρήσατε την καραντίνα μιας και εχετε και άλλα πουλιά στο σπίτι! Περιμενουμε και τις φωτογραφίες!
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...