Καθυστέρηση ωοτοκίας

Συζήτηση με θέμα Καθυστέρηση ωοτοκίας, που ξεκίνησε από AMAL20465, στο Forum 'Αναπαραγωγή Καναρινιών' του PetBirds, 14 Απρ 2016.

misalouris
Best Answer misalouris, 14 Απρ 2016
Κανείς δεν μπορεί να επισπεύσει το χρόνο κατά τον οποίο ο κάθε ανεξάρτητος οργανισμός των πτηνών έχει προγραμματίσει να ωοτοκήσει. Καταλαβαίνω την... Ολόκληρο το Post
 1. AMAL20465

  AMAL20465 PB New Member

  Εχω μια καναρα που εφτιαξε φωλια εδω κ πεντε μερεσ αλλα δεν εχει κανει αυγο.εχει γινει προετοιμασια σωστη κ βρισκεται με πυρωμενο αρσενικο μαζι απο την μερα που αρχισε να χτιζει φωλια.
   
 2. Best Answer:
  Post #318325 by misalouris, 14 Απρ 2016
 3. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Ψήφοι: 1
  Κανείς δεν μπορεί να επισπεύσει το χρόνο κατά τον οποίο ο κάθε ανεξάρτητος οργανισμός των πτηνών έχει προγραμματίσει να ωοτοκήσει. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου, αλλά πίστεψέ με κάθε προσπάθεια που θα κάνεις πιθανόν να πάει πίσω αυτή τη διαδικασία.
  Το καλύτερο φάρμακο είναι η υπομονή..
  Υπομονή λοιπόν .. κι όλα θα γίνουν όπως τα έχει προγραμματίσει η φύση...
  και η φύση δεν κάνει λάθη..
   
 4. AMAL20465

  AMAL20465 PB New Member

  σασ ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σασ!
   
 5. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Πέρα από υπομονή όπλισε τον οργανισμό της με ασβέστιο! Δώστης τσόφλι αυγού, λίγο ωμό σουσάμι και φυσικά κόκκαλο σουπιάς για να καλύψεις τις ανάγκες της σε ασβέστιο!! Μόλις δεις το 2ο αυγό βάλε στο νεράκι της υδατοδιαλυτό ασβέστιο (το αγοράζεις από πετ σοπ) για λίγες μέρες! :)
   
 6. AMAL20465

  AMAL20465 PB New Member

  Φίλε μου, σας διαβαζω πολυ !!!!και σουπιοκόκαλο έχω και αυγό και ζογκό και μήλο σε καθημερινή βάση.Απλά με βρίσκω αγχωμένη και ανυπόμονη!δεν θέλω να πιστεύω κατι άλλο.
   
 7. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Ό,τι χειρότερο φίλη μου!! Ηρέμησε και απόλαυσε την εμπειρία!! Το άγχος και η αγωνία περνάει στα πουλάκια μας και δεν τους κάνει καλό! ;)
   
Φόρτωση...