Κάνουμε το σωστό?

I

Isidoros

PB New Member
#1
Γράφοντας αυτό το ποστ θέλω να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φίλους του forum ότι το γράφω νομίζω για καλό όλων μας και όχι για να θείξω κανέναν.΄
Θεωρώ ως δεδομένο ότι όλοι μας αγαπάμε τα πουλιά και όχι μόνο.Παιδιά όμως κάνουμε ένα μεγάλο λάθος.
Αγαπάω τα πουλιά δεν σημαίνει ότι από 10 που έχω τα κάνω 100.Νομίζω ότι είμαστε λάθος αν νομίζουμε ότι αυτό είναι το σωστό.Κάθε ένας από εμάς πιστέυω ότι πρέπει να μάθει τι τον ενδιαφέρει.Κάθε ράτσα κάθε είδος θέλει διαφορετική αντιμετώπιση παρατήρηση μελέτη.Αν έχουμε από κάθε ράτσα και καμιά 10 πουλιά και δεν μελετάμε την ράτσα αλλά και δεν προσέχουμε όπως πρέπει τα πουλιά.Μην θεωρούμε δεδομένο ότι αν έχουμε όσα περισσότερα πουλιά είναι και καλύτερο.
Σε πολλά ποστ γράφουν κάποιοι φίλοι ότι χαρίζουν κάποια πουλιά.Μπράβο τους.Από την άλλη όμως κάποιοι άλλοι φίλοι σπέυδουν να απαντήσουν ότι θα ήθελαν κάποιο πουλί.Παιδιά νομίζω ότι δεν είναι σωστός τρόπος.Καλό είναι να ασχολούμαστε με μία δύο ράτσες το πολύ.Να διαβάσουμε γι αυτές να μάθουμε και μετά να αποφασίσουμε αν πρέπει να την αποκτήσουμε.Αν κάποιος σπέυδει να πάρει ένα καναρίνι χρώματος ένα φωνής και ένα γκλόστερ τότε τί κάνουμε?
Ξαναλέω ότι θεωρώ δεδομένο ότι όλοι αγαπάμε τα πουλιά.Δεν θέλω να θείξω κανέναν αλλά για σκεφτείτε λίγο αν ενεργούμε σωστά?
 
K

kristhegreek

PB New Member
#2
Κάθε ένας από εμάς πιστέυω ότι πρέπει να μάθει τι τον ενδιαφέρει.
Και πώς θα το μάθει αν δεν δει από κοντά ένα πουλί;

Κάθε ράτσα κάθε είδος θέλει διαφορετική αντιμετώπιση παρατήρηση μελέτη.
Kαι κάθε είδος έχει διαφορετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά, άρα πρέπει να τα ζήσεις για να διαλέξεις.

Αν κάποιος σπέυδει να πάρει ένα καναρίνι χρώματος ένα φωνής και ένα γκλόστερ τότε τί κάνουμε?
Τι να κάνουμε; Σε κάποιους αρέσει η ποικιλία.

Ισίδωρε, σε γενικές γραμμές συμφωνώ και εγώ μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να πω σε κάποιον να μην το κάνει μόνο και μόνο για να αποκτήσει την εμπειρία, να δει τι πραγματικά θέλει και να αποφασίσει.
 
I

Isidoros

PB New Member
#3
Χρήστο και εγώ σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κατευθύνω προς τα κάπου κάποιον.Απλά βάζω ένα προβληματισμό.
 
K

kristhegreek

PB New Member
#4
Ο προβληματισμός σου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, μα είναι για πιο "ψαγμένους".
Aν τώρα η κυρία Τάδε, έχει για παρέα δυο καναρίνια χρώματος κίτρινα, και πάρει και ένα Mosaic για να πηγαίνει με το καθιστικό της, μπορείς να της πεις να μην το πάρει;
Πάει η καρδιά σου να πεις όχι;
Για όλους τους άλλους αυτό που λες ισχύει,(πάντα σαν προτροπή και όχι παρατήρηση).
 
Top