Κάθε πότε κάνει να βάζω αυγό στα καναρίνια;

Συζήτηση με θέμα Κάθε πότε κάνει να βάζω αυγό στα καναρίνια;, που ξεκίνησε από alexis6, στο Forum 'Διατροφή Καναρινιών' του PetBirds, 14 Σεπ 2014.

alicedros
Best Answer alicedros, 14 Σεπ 2014
Η συχνότητα που δίνουμε αυγό ή αυγοτροφη στα καναρίνια μας εξαρτάται από την περίοδο που διανύουν. Το χειμώνα (από τότε που τελειώνει η πτεροροια μέχρι... Ολόκληρο το Post
 1. alexis6

  alexis6 PB New Member

  κανει να βαζω στα καναρινια αυγο μια φορα την εβδομαδα
   
 2. Best Answer:
  Post #221870 by alicedros, 14 Σεπ 2014
 3. vasilis.a

  vasilis.a PB New Member

  kai 2 και 3 αν θες..να κοβεις ενα αυγο στη μεση(βρασμενο 12-15 λεπτα)και να δινεις μαζι με το τσοφλι.
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Ψήφοι: 1
  Η συχνότητα που δίνουμε αυγό ή αυγοτροφη στα καναρίνια μας εξαρτάται από την περίοδο που διανύουν. Το χειμώνα (από τότε που τελειώνει η πτεροροια μέχρι πριν να ξεκινήσουμε την διατροφική προετοιμασία για αναπαραγωγή) 1 φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά. Όσο πλησιάζει η άνοιξη (από Φλεβάρη-Μάρτη) αυξάνουμε σταδιακά τη συχνότητα. 2 φορές την εβδομάδα, 3 φορές την εβδομάδα και πάει λέγοντας μέχρι να το δίνουμε καθημερινά. Όταν η καναρα γεννήσει και τι τελευταίο αυγό τότε δίνουμε μόνο σπόρους και φρέσκο νεράκι καθημερινά. 1-2 μέρες πριν σκάσει το πρώτο αυγό, τους ξαναρχιζουμε αυγό καθημερινά μέχρι να απογαλακτιστουν οι νεοσσοι. Και τέλος στην πτεροροια 3-4 φορές την εβδομάδα αυγουλακι είναι μια χαρά!
   
  alicedros, 14 Σεπ 2014
  Best Answer
  #3
Φόρτωση...