Χαρίζω Θηλυκό καναρίνι

Συζήτηση με θέμα Θηλυκό καναρίνι, που ξεκίνησε από Δημητρηςχχχ, στο Forum 'Αγορά - Ζήτηση - Διάθεση Πουλιών Εξοπλισμού' του PetBirds, 20 Ιαν 2016.

 1. Χαριζεται θηλυκό καναρίνι 10 μηνων.Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει σε εξωτερικό χώρο.Φωτο υπάρχει όταν το παρουσιασα και ηταν 2 μηνών.Περιοχή Αργος.
   
 2. Καλό θα ήταν να αναρτηθεί εκ νέου πρόσφατη φωτογραφία.
   
 3. Καλό θα ήταν αλλα δεν έχω πρόσφατη ,έχω ξεχάσει πως στέλνουν ακόμα και να εβγαζα,γράφω απο τηλ. μονο και αν τραβαγα πάλι δεν ξέρω πως στέλνουν .Επίσης δεν ξέρω να ξαναστειλω εκείνη που είχα στείλει(και υπάρχει στο θέμα που είχα στείλει,στην παρουσίαση τοτε) οταν ηταν 2 μηνών.Το μόνο που έχει αλλάξει ειναι οτι περασαν 8 μήνες. Θα το προσπαθήσω οταν βρω χρονο.
   
 4. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Δημήτρη μπορείς να μας βάλεις το λινκ της παρουσίασης? Τι χρώμα είναι η μικρή σου? :)
   
 5. Myra

  Myra PB Moderator Staff Member

 6. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Η μικρή που χαρίζεις είναι αυτή??
  [​IMG]

  Ή αυτή??? :)
  [​IMG]
   
 7. Η δεύτερη φωτο.Στην πρωτη είναι το αρσενικό .Ευχαριστώ Αλίκη.
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Δημήτρη μου Αθήνα είσαι??
   
 9. Αργος Αλίκη. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη πληροφορία που μπορω να γράψω, έκτος απο μια πρόσφατη φωτο που χρωστάω.Οτι είναι υγιές ,είναι κοινο καναρίνι τις Θεωρω αυτονόητες πληροφοριες απο το πρωτο μύνημα .Αν πληροφορία είναι οτι η Μαμα του είναι μαλινουα και έχει πάρει καρμπον την γραμμή της.Εδώ εννοώ οτι είναι ολόιδια με τα ξαδέλφια του.Η Μαμα έχει δυο αδελφές απο τον φιλο που μου την δωρισε που έχουν βγάλει ολόιδια πουλάκια αλλα είναι γνησια. Την χαριζω γιατί δεν μπορω να την ζευγαρωσω και επειδή έχει αρχίσει να ζητάει φωλιά .,καταλαβαίνετε...Μπορεί να περνάει καλύτερα αν βρει ταίρι,είναι αυτό πληροφορία ;δεν ξερω αλλα το έγραψα Την Κυριακή θα προσπαθήσω να στείλω φωτο.Να στείλω και των γονεων ;
   
 10. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Αν δεν σου είναι δύσκολο..

  Το ξέρω Δημήτρη μου ρωτάω πολλά αλλά ενδιαφέρομαι για την μικρούλα σου και θα ήθελα να ξέρω τι χρώματα έχουν οι γονείς της... σκέφτομαι να την ζευγαρώσω με ένα κοινό πορτοκαλί καναρινάκι που έχω... το μόνο θέμα είναι ότι μένω Αθήνα.. και Άργος μου είναι δύσκολο να έρθω.. :(
   
 11. [​IMG] [​IMG] Οι γονεις.(Παρουσιαση το εκανα).
   
 12. [​IMG] [​IMG] ετσι ειναι σημερα.Μακαρι να σου ταιριαζει Αλικη.
   
 13. Πω πω τι κουκλάρα είναι αυτή; Πολύ μου αρέσει!!!!! Αλίκη πήγαινε γιατί θα στην πάρω.....
   
 14. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  Αλίκη..τόσο καιρό ψάχνεις,βρε φιλενάδα,πήγαινε πάρτο το κορίτσι! βρες ένα φίλο ή συγγενή σου και πήγαινε! καναρίνι και καφεδάκι;) στο πανέμορφο και ιστορικό Αργος..δύο σε ένα! άντε σήκω και πήγαινε!!:thumbsup:

  λοιπόν,κύριοι και καλοί φίλοι Δημήτρη και Στέφανε..αν θυμάμαι καλά,η Αλίκη δεν μπαίνει τα Σ/Κ.
  Τι λέτε να περιμένουμε μέχρι αύριο,να της δώσουμε λίγο χρόνο να δει καλά την μικρή και ότι αποφασίσει? τι λέτε? ψάχνει τόσο καιρό,βρε παιδιά..εγώ έψαξα όπου γνώριζα για να της βρω λευκή θηλυκιά,αλλά τίποτα! τζίφος!
   
 15. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ε να περιμένετε. Γιατί είναι κάποιος βιαστικός; :)
   
 16. Βρε αμα της κάνει δεν υπάρχει θέμα χ ρονου απο μένα τουλαχιστον.Όσο για την απόσταση δεν θα σταθεί εμπόδιο .Αμα ξέρω οτι θα είναι στα χέρια της Αλίκης θα την μηδένησουμε την απόσταση. Αρκεί να της κάνει όμως σε οτι σκέφτεται.
   
 17. Dimitris.P

  Dimitris.P PB Active Member

  μπράβο βρε συνονόματε! το ένιωθα πως θα βοηθούσες στο θέμα της απόστασης!
   
 18. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Καλημέρα φίλοι μου!! Είναι πραγματικά πολύ όμορφη Δημήτρη μου!!!! Αν μου κάνει λέει?? Και από όμορφους γονείς!! Ό,τι πρέπει για τον Απόλλωνα (αν και δεν είμαι σίγουρη πως είναι αγοράκι :p ) ή τον Άγγελο μου!! Απλά στο Άργος εγώ δεν μπορώ να έρθω.... Θα έρθεις καθόλου Αθήνα Δημήτρη μου???

  Πάρτη και φέρτηνα μαζί με τον Fabio και σε κερνάω καφέ!! ;) :p

  Και πολύ σωστά θυμάσαι! :p

  Με τιμούν πολύ τα λόγια σου σ ευχαριστώ!! Σκέφτομαι να την ζευγαρώσω ή με τον όμορφο στο φώτο προφίλ μου ή με αυτόν εδώ που μάλλον είναι αγόρι:
  [​IMG]
   
Φόρτωση...