Θέλω να ζευγαρώσω τα cockatiels μου τι διατροφή να ακολουθήσω;

Συζήτηση με θέμα Θέλω να ζευγαρώσω τα cockatiels μου τι διατροφή να ακολουθήσω;, που ξεκίνησε από katerinoylitsa, στο Forum 'Αναπαραγωγή Παπαγάλων' του PetBirds, 2 Μαρ 2014.

maria p
Best Answer maria p, 2 Μαρ 2014
Χόρτα πρέπει να τρώνε. Βλίτα, σπανάκι, αντίδια ό,τι υπάρχει εποχής. Αυτά τα λαχανικά που δίνεις είναι εντάξει. Επίσης φρέσκια ρίγανη, μαϊντανό,... Ολόκληρο το Post
 1. και τα δικά μου κοκατίλ ούτε που το σκέφτοντε για να ζευγαρώσουν.παρόλο που μπενοβγένουν στην φωλιά ούτε λόγος για κάτι παραπέρα από αυτό.ο αρσενικός την ταίζη στο στόμα την προσέχει αλλά αυτή εκεί ακίνητη και ατάραχη. μήπως κάτι δεν κάνω σωστά?
   
 2. Best Answer:
  Post #193877 by maria p, 2 Μαρ 2014
 3. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Σωστή διατροφή και όταν μεγαλώσει η μέρα θα ζευγαρώσουν. Το θέμα είναι να τρώνε χόρτα και να έχουν ποικιλία στην διατροφή.
   
 4. εχουν κάθε μέρα εκτός της βασικής τροφής ενα μπόλ μ娨μαρούλι, καρότο ,κουάκερ, βρασμένο μπιζέλι και καλαμπόκι, ηλισπορο καθαρισμένο . τι άλλο να τους δώσω? το αυγο δεν το τρώνε.
   
 5. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Ψήφοι: 1
  Χόρτα πρέπει να τρώνε. Βλίτα, σπανάκι, αντίδια ό,τι υπάρχει εποχής. Αυτά τα λαχανικά που δίνεις είναι εντάξει. Επίσης φρέσκια ρίγανη, μαϊντανό, δενδρολίβανο, μέντα, βασιλικό, θυμάρι.
  Ηλιόσπορο καθαρισμένο γιατί να δώσεις; Τρώνε περισσότερο και είναι λιπαρός σπόρος. Έχει μέσα η τροφή τους, φτάνει. Και κουάκερ όχι καθημερινά θα έλεγα.
  Το αυγό κάνε το αυγοτροφή.
  Σουπιοκόκκαλο οπωσδήποτε και η τροφή πάντα συσκευασμένη.
   
  maria p, 2 Μαρ 2014
  Best Answer
  #4
 6. είμαι λάθος που έχω την εντύπωση ότι ο μαιντανός είναι απαγορευμένο στην διατροφή των παπαγάλων?
   
 7. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά προ καιρού μου διευκρινίστηκε πως δεν ισχύει .
   
 8. ευχαριστώ θερμά και έχω μπόλικο μαιντανό παραγωγης μου βιολογικότατο.
   
 9. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Βάλε και ρίγανη . Άμα δίνεις φρέσκια ρίγανη τακτικά έχεις πάντα υγιή πουλάκια. Και για μας είναι θαυμάσια, μοσχομυρίζει :)
   
 10. εχω μπόλικη επίσης βιολογική μόνο που δεν την τρώνε. θέλουν συνεχώς μαρούλι τρελένονται με το μαρούλι.
   
 11. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  περίεργο που δεν τρώνε την ρίγανη προσπάθησε τους κάνει πολύ καλό. κρίμα και το μαρούλι δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο :( πρέπει με μέτρο να τους το δίνεις επίσης γιατί μπορεί να προκαλέσει και ελαφρά διάρροια όχι ανησυχητική φυσικά.
   
 12. προσπαθώ κάθε μέρα με την ρίγανη . δεν τρώγανε ούτε τα χόρτα εποχής ομως τουσ έβαζα κάθε μέρα για 1 χρόνο. τελικά τα κατασπαράζουν.
   
 13. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Έτσι είναι διστακτικά με όλα στην αρχή , μετά πέφτουν με τόση χαρά που όλο σκέφτομαι τι να τους βάλω για να τα ικανοποιήσω :)
   

Μοιραστείτε

Φόρτωση...