Η σωστή διαχείριση εκτροφής καναρινιών - ΕΛΙΤ

Συζήτηση με θέμα Η σωστή διαχείριση εκτροφής καναρινιών - ΕΛΙΤ, που ξεκίνησε από orion, στο Forum 'Εκθέσεις - Διαγωνισμοί - Σεμινάρια' του PetBirds, 3 Απρ 2015.

 1. orion

  orion PB New Member

  [​IMG]  Ο Δήμος Γαλατσίου και η Ελληνική Λέσχη Ισπανικού Τιμπράδο – ΕΛΙΤ

  σας Προσκαλούν στην Εκδήλωση με θέμα

  «Η σωστή διαχείριση εκτροφής καναρινιών. Αναφορά σε περιβαλλοντικούς και λοιμογόνους παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν την αναπαραγωγή και ευζωία των πτηνών»

  Με ομιλήτρια την κα. Χριστίνα Δουκάκη, Κτηνίατρο - Ειδικότητα στην παθολογία και χειρουργική πτηνών και λοιπών μικρών εξωτικών ζώων, του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης- Ολλανδία.

  την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και ώρα 10.30 στο

  Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου, οδός Ρεθύμνης 36 & Χρ. Καψάλη 14

  Πληροφορίες: http://elit-timbrado.gr, info@elit-timbrado.gr – κιν. 6947813906

  ---

  Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η Σ

  10.30 Προσέλευση

  11.00 Έναρξη Εκδήλωσης - Καλωσόρισμα

  11.15 Μέρος Α' Εισήγηση κα. Χριστίνα Δουκάκη
  - Αναφορά στη διαμόρφωση ενός πτηνοτροφείου καναρινιών.
  - Διατροφή. Περιβαλλοντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τα καναρίνια.

  12.15 Διάλειμμα

  12.45 Μέρος Β' Εισήγηση κα. Χριστίνα Δουκάκη
  - Συνήθεις παθήσεις και ασθένειες καναρινιών

  13.45 Μέρος Γ' Ανοιχτή Συζήτηση-Ερωτήσεις

  14.15 Ολοκλήρωση Εκδήλωσης

  ---

  • Με συγκοινωνία: Η λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ "608" που ξεκινάει από Ζωγράφου και καταλήγει στο Γαλάτσι είναι βολική για μετάβαση στο χώρο. Κατεβαίνετε στην στάση "Συκιά" κατευθυνθείτε περίπου 50 μέτρα πιο κάτω στη Λ. Γαλατσίου στο φανάρι (ανδριάντας Κολοκοτρώνη), περνάτε απέναντι στην οδό Καραϊσκάκη (σούπερ μάρκετ Γαλαξίας) και σε περίπου 50 μέτρα στο αριστερό σας χέρι θα δείτε το Καμίνι.

  • Με αυτοκίνητο: Με κατεύθυνση την άνοδο της Λ. Γαλατσίου, στρίβετε αριστερά στην οδό Καραϊσκάκη (σούπερ μάρκετ Γαλαξίας) περίπου 50 μέτρα στην αριστερή πλευρά συναντάμε το Καμίνι. Διαθέσιμος χώρος στάθμευσης. Εάν έρχεστε από την Λ. Πρωτοπαπαδάκη με πορεία προς την Λ. Βεϊκου θα τη διασχίσετε και στο πρώτο φανάρι θα στρίψετε δεξιά επί της οδού Καραϊσκάκη (σούπερ μάρκετ Γαλαξίας) και στα 50 μέτρα στην αριστερή πλευρά συναντάμε το Καμίνι. Εάν έρχεστε από Λ. Βεϊκου θα κατευθυνθείτε προς την Λ. Γαλατσίου και στο πρώτο φανάρι θα στρίψετε δεξιά επί της οδού Καραϊσκάκη (σούπερ μάρκετ Γαλαξίας) και στα 50 μέτρα στην αριστερή πλευρά συναντάμε το Καμίνι.
   
 2. Θα πρεπει να είσαι μέλος για να παρακολουθήσεις;
   
 3. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Δεν νομίζω.. Είσοδος ελεύθερη για όλους..
   
 4. TheBigL

  TheBigL PB Member

  Ήτανε για όλους ναι.Συγνώμη σήμερα το είδα ότι ρωτήσατε.Πήγα και πιστεύω άξιζε τον κόπο και η κ.Δουκάκη έδειξε ότι είναι γνώστης το φτερωτών μας φίλων :)
   
Φόρτωση...