Η παιδική χαρα μας

Συζήτηση με θέμα Η παιδική χαρα μας, που ξεκίνησε από markos34, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 29 Ιαν 2016.

 1. markos34

  markos34 PB New Member

  Μετά το φαγητό, ώρα για παιχνίδι στο παρκάκι τους.Έτσι πέρα του οτι οτι περνάει ευχάριστα η ωρα τους ,γίνεται και πιο ομαλά η μετάβαση τους απο το κλουβί με τους γονείς τούς,στο δικο τους κλουβί στο τέλος της επόμενης εβδομαδας .Η φώτο με τα πασσαλημενα με κρέμα φτεράκια, είναι αφιερωμένη (μιας και την έχω υποσχεθεί) στην maria p που τόσο με έχει βοηθησει με της πολύτιμες συμβουλές της.

  Υπάρχη κάποιο θεματακι με το αρχείο zip θα το προσπαθήσω να το λύσω!
   

  Συνημμένα Αρχεία:

 2. maria p

  maria p PB Supporter PBCP Contributor

  Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο. Δεν πειράζει.
  Ωραία νέα αλλά δεν είναι λίγο νωρίς να τα αποκόψεις εντελώς από τους γονείς; Δεν βιαζόμαστε, άφησέ τα μέχρι γύρω τους 2,5-3 μήνες, εκτός αν υπάρξουν διενέξεις και θεματάκια.
   
 3. Myra

  Myra PB Moderator Staff Member

  Το αρχειο λεει οτι ειναι κατεστραμμενο, και δε βρισκει αρχεια μεσα στο ζιπαρισμενο φακελο. Προσπαθησε ξανα, θα περιμενουμε :)
   
 4. markos34

  markos34 PB New Member

  Maria τέλος της άλλης εβδομάδα ς θα είναι περίπου 45 ημερών.Έχεις πάντως δίκιο,τώρα μερικές μέρες που μετά το τάισμα τα αφήνω να βρίσκονται μέσα στο πάρκο ,είδα και εγώ ότι θα χρειαστεί και άλλος χρόνος για να τα πάρω από το κλουβί με τους γονείς τους.Τέλος του Φεβρουαρίου πάμε,δεν βιαζόμαστε .Προσπαθώ ακόμα με το αρχείο.

  Έχεις δίκιο myra,κάτι δεν έγινε σωστά
   
Φόρτωση...