Η ακτινογραφία έβγαλε πως πρόκειται για βροχοπνευμονία

Συζήτηση με θέμα Η ακτινογραφία έβγαλε πως πρόκειται για βροχοπνευμονία, που ξεκίνησε από melagio80, στο Forum 'Ασθένειες Παπαγάλων' του PetBirds, 7 Μαϊ 2016.

 1. melagio80

  melagio80 PB Member

  Σισσυ μου μπορώ να πω με σιγουριά πως ήταν πνευμονια. Ο Παπις με το που ήρθε σπίτι μου φτερνιζοταν και ΕΒΗΧΕ. Τον πήγα λοιπόν σε δύο γιατρούς. Ο ένας είναι στο Ελληνικό (δε θυμάμαι όνομα όμως έχω πάει και τον Πριμο τότε που φουρκιστηκε και μπορώ να πω πως δεν είχε σχέση με τότε) και ο άλλος είναι ο Αχιλλέας στο Περιστέρι. Το παράπονο μου είναι πως κανένας από τους δύο δεν τον ακροαστηκε. Ο μοναδικός που ενδιαφερθηκε ήταν ο Χριστόπουλος στο νοσοκομείο. Εκεί με την ακτινογραφία μου είπε πως πρόκειται για βροχοπνευμονια. Ο καρκίνος ειπώθηκε από έναν γιατρό που αναγκαστικά τον πήγε ο αδερφός μου τη μέρα που μας πέθανε,μας τον σύστησε ο Χριστόπουλος γιατί έλειπε λόγω οικογενειακων. Δυστυχώς ή ευτυχώς ήμουν ταξίδι διανυκτερευση σε νησί,τον πήρε ο πατέρας μου και τον έπαψε,να γιατί δεν έκανα νεκροψια.
   
 2. Του έδωσαν αγωγή για τα συμπτώματά του;
   
 3. melagio80

  melagio80 PB Member

  Ναι φυσικά. Δύο φάρμακα έπαιρνε,ανθρώπινα όχι κτηνιατρικα. Το ένα μάλιστα κόστισε 70 ευρώ. Τον πήγαινα 2 φορές την εβδομάδα για περίπου 3 μήνες. Βενζινες, διόδια,επίσκεψη με ακτινογραφία...έπαιρνα 2 καινούργια καικακια... Δύσκολη περίοδος δε θέλω να θυμάμαι. Πονεσα πολύ και ακόμα ποναω. Γι αυτό τρόμαξα με τον Πριμο μου.
   
 4. Όταν λοιπόν παίρνει αγωγή για βροχο αναπνευστικά προβλήματα (δηλ κάνει αγωγή) το να το ακροαστούν δεν παίζει σημαντικό ρόλο.
  Όταν τελειώσει η αγωγή όμως θα πρέπει να γίνει ακρόαση για να δουν μήπως έχει κατάλοιπα οπότε η αγωγή θα πρέπει να συνεχιστεί....
  Μετά την αγωγή δεν τον ακροάστηκαν;;
   
 5. melagio80

  melagio80 PB Member

  Όλα αυτά τα κάναμε που λες. Και μετά από 1 μήνα ξανακυλησε και ήταν πιο δυνατό. Την τελευταία μέρα του έκαναν μια ένεση και το μωρό έβγαζε υγρά,πολλά νερά!
   
 6. ξέρεις...πιστεύω πως ήταν από τις μη αναστρέψιμες περιπτώσεις, όπως δυστυχώς απεδείχθει άλλωστε:(
   
 7. Ποιος γιατρός του έκανε την ένεση Ιωάννα; σου είπε τι είδους φάρμακο ήταν και τον λόγο που θα έπρεπε να του την κάνει;
   
 8. alicedros

  alicedros PB Supporter

  Μήπως εννοείς τον Κυριάκο Κονταδάκη??
   
 9. melagio80

  melagio80 PB Member

  Την ένεση την έκαναν στο κέντρο στη Νίκαια. Εκεί μας έστειλε ο Χριστόπουλος.
   
 10. misalouris

  misalouris PB Supporter Article Writer

  Το τμήμα αυτό της συζήτησης μεταφέρθηκε εδώ https://petbirds.gr/threads/Οι-γιατροί-δεν-έδωσαν-τόση-βάση-για-την-περίπτωσή-μου.27261/.
   
Φόρτωση...