Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει γεμίσει παπαγάλους

Συζήτηση με θέμα Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει γεμίσει παπαγάλους, που ξεκίνησε από Dinita, στο Forum 'Παπαγάλοι Γενικά' του PetBirds, 26 Ιουν 2008.

 1. Dinita

  Dinita PB New Member

  Κι από το ένα θέμα στο άλλο. Η Ρεματιά Χαλανδρίου έχει γεμίσει παπαγάλους! Το ξέρατε; Είναι αλήθεια, βλέπεις κάτι μεγάλους παπαγάλους να πετούν, ελεύθεροι και ωραίοι. Κουφάθηκα όταν τους είδα. Τελικά πληροφορήθηκα από έναν παππού ότι κάποιος είχε ελευθερώσει τους παπαγάλους που είχε σε κλουβί σπίτι του, γιατί λόγω καλοκαιριού δεν είχε πού να τους αφήσει κατά την απουσία του. Οπότε προτίμησε να τα αφήσει ελεύθερα, στη φύση. Τώρα αυτά έχουν προσαρμοστεί για τα καλά, έχουν γεννήσει και έχουν πολλαπλασιαστεί. Η φύση είναι ζωή. Η ζωή έχει τέτοιο δυναμισμό, που όταν θέλει να ριζώσει, τίποτα δεν μπορεί να της αντισταθεί. Χαίρομαι που οι φτερωτοί φίλοι μας κατάφεραν να επιβιώσουν στο νέο τους περιβάλλον και δεν υπέκυψαν, γιατί δεν θα ήξεραν ασφαλώς πώς να βρουν την τροφή τους και πώς να ζήσουν σε τόσο διαφορετικές συνθήκες.
  Αυτά προς το παρόν, σας χαιρετώ!
   
 2. Dinita

  Dinita PB New Member

  Αρα και στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει το ίδιο. Το σημαντικό είναι ότι οι παπαγάλοι προσαρμόστηκαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!
   
 3. Wind-sa

  Wind-sa PB Member

  Pou vriskete Ρεματιά Χαλανδρίου ? Tha pao na ta do... :)
   
 4. Dinita

  Dinita PB New Member

  Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη. Φτάνεις στο Χαλάνδρι με οποιοδήποτε μέσο και πας στην πλατεία Δούρου, συνεχίζεις να περπατάς προς την Λεωφόρο Πεντέλης και φτάνεις πολύ σύντομα στο ύψος του καταστήματος Ηondos ή του κτιρίου του ΟΤΕ. Περνάς το δρόμο απέναντι και μπαίνεις σε οποιαδήποτε κάθετη οδό. Μέσα σε λίγα λεπτά είσαι μπροστά στη Ρεματιά. Εχει ένα μονοπάτι άνετο για περπάτημα. Επίσης θα δεις σκαλάκια για να κατέβεις στην κοίτη, που είναι ξερή τέτοια εποχή. Είναι υπέροχη βόλτα! Τα βράδια όμως θέλει προσοχή, έτσι; Καλή διασκέδαση!
   
Φόρτωση...